Aqua Nederland Vakbeurs

Aqua Nederland Vakbeurs 2016 heeft u net bezocht maar dé meest succesvolle waterbeurs van Nederland vindt ook in 2017 weer plaats! Op 21, 22  en 23 maart 2017 vindt Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. 

Tijdens de succesvolle 2016 editie hebben we ruim 320 exposanten mogen ontvangen. Tijdens de komende editie kan dit aantal alleen maar groeien!

Vanwege het grote succes gaan we uitbreiden. In 2017 wordt de beursvloer nog groter. Er wordt op dit moment hard gewerkt door het team van Aqua Nederland Vakbeurs om de indeling van de beursvloer vast te stellen. Als bezoeker maakt u tijdens Aqua Nederland Vakbeurs kennis met alle belangrijke spelers uit de waterbranche! U legt op de beursvloer direct contact met de voor u belangrijke partijen.

Ook in 2017 wordt Aqua Nederland Vakbeurs weer in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoekers van Aqua Nederland Vakbeurs kunt u beide beurzen gratis bezoeken. Nieuwe samenwerkingen komen zo makkelijk tot stand. 

Ook tijdens komende editie presenteren exposanten de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie tijdens de beurs.

Naast een vernieuwde en uitgebreide beursvloer wordt ook een uitgebreid kennisprogramma toegevoegd aan de beurs. Kennis en innovatie staan dus centraal!

Kortom, deze vakbeurs mag u als brancheprofessional niet missen! 

 

Exposantenprofiel

 

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 21 maart 2017 12.00 - 20.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 22 maart 2017 12.00 - 20.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 23 maart 2017 12.00 - 20.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Terugblik op Aqua Nederland Vakbeurs 2016

Onderstaande video's geven een mooi beeld van de Aqua Nederland Vakbeurs 2016! 

H2O Video, een productie van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW).

 

 

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?