Bouw Compleet Hardenberg 2017

Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties. Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen. Houd deze site in de gaten voor de laatste updates van het programma.

Bekijk nu de aftermovie van de beurscombinatie Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

 

20 jaar ervaring
Bouw Compleet bestaat dit jaar 20 edities en is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar de complete bouwbranche samen komt. De beurs heeft twintig jaar ervaring op het gebied van organiseren, ontmoeten & ontzorgen. Kortom mis de beurs niet, deze jubileumeditie krijgt een extra feestelijk tintje!

Enige bouwbeurs in Noordoost- Nederland
Al jarenlang is Bouw Compleet de belangrijkste bouwbeurs van Noordoost-Nederland. Maar nu is het ook de enige bouw vakbeurs van Noordoost-Nederland. Maak gebruik van de laatste gelegenheid in 2017 om in aanraking te komen met  de  laatste trends, producten en innovaties van ruim 200 exposanten!

Hot Topics uit de bouwbranche
In samenwerking met Bouwend Nederland is er onder alle lagen van de bouwbranche uitvoerig onderzoek gedaan. Hierbij is gekeken in welke onderwerpen de bouwprofessional in het algemeen en de Bouw Compleet bezoeker in het bijzonder interesse heeft. De belangrijkste resultaten oftewel de ‘hot topics’ zijn: duurzaamheid, automatisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ketensamenwerking, ontgroening en vergrijzing. De beursorganisatie gaat deze thema’s op een passende manier invulling geven en presenteren tijdens de aankomende editie van Bouw Compleet. 

Combinatiebeurs
Bouw Compleet Hardenberg wordt deze editie gehouden in combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen. Door deze combinatie kunt u uw tijd efficiënter indelen en een groter beursoppervlak bezoeken met meer diversiteit en een completer aanbod.

Actueel

Exposantenprofiel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 10 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 11 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 12 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Wie wint de Innovation Award of de Participation Award 2017?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen.

De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en proactief standpersoneel in te zetten etc. Voor deze award geldt dat elke exposant tijdens de beurs beoordeeld wordt door een vakkundige jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste beursdag.

De deelnemers aan de Innovation Award worden op de website bekend gemaakt.
Houd deze site in de gaten en bedenk op wie u gaat stemmen!

 

Sfeerimpressie Bouw Compleet | S.G.A. Vakdagen | Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Bouw Compleet Hardenberg 2017

Heeft u vragen over deze beurs?

Bezoekersprofiel