Bouw Compleet Hardenberg 2017

Een compleet overzicht van de bouwbranche

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen. De grote kracht van dit vakbeursconcept schuilt in het diverse aanbod aan exposanten uit alle lagen van de bouwbranche. Zij presenteren de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. U ontmoet een divers publiek: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties.

Bekijk nu de aftermovie van de beurscombinatie Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

20 jaar ervaring
Bouw Compleet bestaat dit jaar 20 edities en is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar de complete bouwbranche samen komt. Als deelnemer van Bouw Compleet profiteert u van twintig jaar ervaring op het gebied van organiseren, ontmoeten & ontzorgen. Kortom mis de beurs niet, deze jubileumeditie krijgt een extra feestelijk tintje!

Enige bouwbeurs in Noordoost- Nederland
Al jarenlang is Bouw Compleet de belangrijkste bouwbeurs van Noordoost-Nederland. Maar nu is het ook de enige bouw vakbeurs van Noordoost-Nederland. Maak als exposant gebruik van de laatste gelegenheid in 2017 om in aanraking te komen met ruim 17.000 bouwprofessionals!

Hot Topics uit de bouwbranche
In samenwerking met Bouwend Nederland is er onder alle lagen van de bouwbranche uitvoerig onderzoek gedaan. Hierbij is gekeken in welke onderwerpen de bouwprofessional in het algemeen en de Bouw Compleet bezoeker in het bijzonder interesse heeft. De belangrijkste resultaten oftewel de ‘hot topics’ zijn: duurzaamheid, automatisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ketensamenwerking, ontgroening en vergrijzing. De beursorganisatie gaat deze thema’s op een passende manier invulling geven en presenteren tijdens de aankomende editie van Bouw Compleet. 

Combinatiebeurs
Bouw Compleet wordt deze editie gehouden in combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen Door deze combinatie spreekt de beurs een veelzijdige doelgroep aan. Zo ontmoet u een breder publiek, met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw-, en renovatiewereld en profiteert u van de extra bezoekers.

 

 

Actueel

Infomagazine

Visual

Infomagazine van deze beurs

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 10 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 11 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
15.00 - 17.00

Bijeenkomst Circulair Bouwen door Pioneering

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een indruk van de laatste stand van zaken op het gebied van Circulair bouwen. In de presentatie zal worden uitgelegd welke noodzaak er is voor Nederland om in 2050 circulair te zijn (doelstelling overheid). Thema’s hierbij zijn de explosieve vraag naar grondstoffen, de afhankelijkheid van andere landen en de samenhang met het klimaat. Ook zal er worden ingegaan op wat Circulair Bouwen nu eigenlijk betekent, zoals het duurzaam ontwerpen, ontwikkelen, gebruiken, beheren en demonteren.

Pioneering heeft zich tot doel gesteld om Circulair Bouwen in Oost Overijssel te stimuleren. Dit gebeurt door in Oost-Nederland in co-creatie projecten uit te voeren met bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en onderwijs. Met deze projecten worden breed stappen gezet in de richting van de circulaire economie en hierbij wordt kennis ontwikkeld en gedeeld. Op 11 oktober worden twee projecten toegelicht, waaronder een project dat duurzaam ontwerpen en ontwikkelen stimuleert. Bij dit project, waarbij het eigenaarschap van het gebouw niet naar de opdrachtgever (woningcorporatie) gaat maar bij een consortium komt te liggen, wordt zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemers bij de voorbereiding begeleidt door Pioneering, Stichting Circulaire Economie en SBRCURnet. Kennisdeling en kennisontwikkeling staan centraal bij dit project. 

    

Pioneering - Kennissessie Circulair Bouwen
Dag 3   donderdag 12 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 07 oktober 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 09 oktober 2017 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 12 oktober 2017 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 13 oktober 2017 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

STANDHOUDERSINFORMATIE  

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent van Bouw Compleet Hardenberg 2017. 

   

  

PROMOTIEMIDDELEN

Bekijk hier welke materialen Evenementenhal u gratis aanbied om uw deelname aan Bouw Compleet te promoten.

 
 

 

Innovation & Participation Award

Win de Innovation of Particpation Award!

Participation Award
De Participation Award wordt uitgereikt aan de exposant die het meeste uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en proactief standpersoneel in te zetten etc. Voor deze award geldt dat elke exposant tijdens de beurs beoordeeld wordt door een vakkundige jury. 

Innovation Award
De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. Iedere beursbezoeker kan via de Must See route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Extra exposure op diverse manieren dus!

Wat moet u doen om kans te maken op de Innovation Award?

Meld uw innovatie nu aan via onderstaand formulier, de deadline hiervoor is 18 september 2017.
Geef bij uw aanmelding aan wat uw product inhoud en waarom uw product zo bijzonder is.
U kunt als exposant één innovatie aanmelden, uw aanmelding voor de Innovatie Award is pas definitief wanneer deze wordt goedgekeurd door de organisatie.

Schrijf u nu in om deel te nemen aan de Innovation Award 2017!

Beschikbare pakketten

Voor deze beurs zijn onder andere de volgende pakketten beschikbaar, stands kunnen ook per vierkante meter worden geboekt via de button 'Boek een stand' in het menu.

Tussenstand

Voordeel - All-in Comfort

 • 16 m²
 • Full Service
 • Tussenstand: 16m2 (4m x 4m), standbouw door Evenementenhal
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • Match & Meet
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief

Van € 2.654,00 Voor € 2.499,00

Hoekstand

Voordeel - All-in Prime

 • 21 m²
 • Full Service
 • Hoekstand: 21m2 (7m x 3m), standbouw door Evenementenhal
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • Match & Meet
 • 2x Extra standhoudersbadge voor 3 dagen
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief

Van € 3.590,00 Voor € 3.399,00

Sfeerimpressie Bouw Compleet | S.G.A. Vakdagen | Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Bouw Compleet Hardenberg 2017

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Harjan Groenhof
Harjan Groenhof
+31 (0) 523 289 863
Stuur mij een e-mail