Bouw & Installatie Zuid-Nederland 2017

Geannuleerd

LOCATIE VENRAY NEEMT NIEUWE POSITIE IN BINNEN STRATEGIE EVENEMENTENHAL

Evenementenhal neemt elk jaar opnieuw haar eigen merken onder de loep en na de overname door Artexis Easyfairs wordt er nog meer nadruk gelegd op kwaliteit. Op basis van de wensen en vraag uit de markt wordt beslist of de beurstitels voldoende aansluiten bij de diverse doelgroepen.

Naar aanleiding van een recente analyse hebben Evenementenhal en moederorganisatie Easyfairs gezamenlijk besloten om voor de locatie Venray zich in de toekomst volledig te gaan focussen op vier sterke en bewezen beurstitels: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veeteelt, Tuinbouw Relatiedagen en Vakbeurs Uiterlijke Verzorging.

Dit houdt in dat Bouw & Installatie Zuid-Nederland niet meer gaat plaatsvinden in Venray. Door het wegvallen van Bouw & Installatie Zuid-Nederland gaan vakbeurs Bouw Compleet Hardenberg en Installatie Vakbeurs Hardenberg zich nog meer profileren als de belangrijkste vakbeurzen in de branche. Evenementenhal is op dit moment bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die beter aansluiten bij de behoefte van de markt.

Namens Team Bouw & Installatie Zuid-Nederland willen wij alle betrokkenen bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Sfeerimpressie Bouw & Installatie Zuid-Nederland 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads