Camperbeurs 2017

Camperbeurs vindt dit jaar voor de 9e keer plaats. Camperbeurs is dé beurs voor de echte camperliefhebber. Als exposant heeft u tijdens de beurs onder andere de mogelijkheid om demonstraties, workshops, shows en entertainment te verzorgen. Op deze manier wordt het voor de bezoeker een echte belevenis om dit evenement te bezoeken.

Dit is tevens úw kans om uw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen en uw deelname aan de beurs extra kracht bij te zetten. U kunt hier bijvoorbeeld uw nieuwste producten introduceren en demonstreren. We gaan graag met u in gesprek om ideeën en suggesties uit te wisselen!

PARTNER

Exposantenprofiel

De exposanten van Camperbeurs zijn bedrijven, winkeliers, hobbyisten, stichtingen en organisaties die zich richten op de echte camperliefhebbers.
Ze zijn actief in de volgende branches:

  • Accessoires
  • Bouwers
  • Magazines
  • Verzekeringen
  • Nieuwe campers
  • Occasions
  • Technische onderdelen
  • Voortenten

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   vrijdag 29 september 2017 10.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00

Poptroubadour Arnoud Kas verzorgt een gezellige middag op de beursvloer!

Arnoud Kas
14.00 - 14.45

Presentatie
Alles over Camperen

NKC
Dag 2   zaterdag 30 september 2017 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 3   zondag 01 oktober 2017 10.00 - 17.00 uur
14.00 - 14.45

Presentatie
Alles over Camperen

NKC

Opbouwdagen: woensdag 27 september 2017 08:00 - 17.00 uur, donderdag 28 september 2017 08:00 - 20.00 uur

Afbouwdagen: zondag 01 oktober 2017 17:15 - 22.00 uur, maandag 02 oktober 2017 08:00 - 12.00 uur

Infomagazine

Visual

Infomagazine van deze beurs

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze beurs voor uw bedrijf kan betekenen.

Aanvullende beursinformatie

DAAROM DEELNEMEN

Camperbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U verkoopt direct uw producten en/of biedt workshops aan. U kunt zelfs een landelijk publiek bereiken, door deel te nemen aan de edities in meerdere Evenementenhal vestigingen. Wilt u alvast meer weten? Neemt u dan contact met ons op!

VEELZIJDIGE PRESENTATIE

De manieren om te presenteren zijn talrijk. Versterk uw deelname met demonstraties of workshops. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID

Binnen Evenementenhal hebben we diverse “promotie middelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek, het presenteren van uw bedrijfsauto bij de hoofdingang, toiletreclame en meer. De desbetreffende informatie vindt u in onderstaande bijlage.  

BEURSSPECIAL 

Tijdens Camperbeurs Hardenberg krijgen bezoekers van de beurs een mooie beursspecial mee, waar onder andere een plattegrond en deelnemerslijst in vermeld staan. Als exposant wordt u op de deelnemerslijst meegenomen. Daarnaast wordt deze beursspecial aangevuld met een beursprogramma. "Wilt u extra opvallen?" Koop dan advertentieruimte. Ottens Advies ontwikkelt de beursspecial. Zij zullen contact met u opnemen om uw interesse te pijlen.

 

Bezoekersprofiel

Camperbeurs is dé plek voor echte camperliefhebbers. Een gezellige dag uit waar alle ins en outs op het gebied van camperen ontdekt kunnen worden. Of het nu gaat om informatie inwinnen over producten en/of diensten, presentaties bijwonen of het aanschaffen van een camper. Alles is mogelijk tijdens Camperbeurs! Een divers aanbod en grote variatie in activiteiten maakt Camperbeurs interessant voor zowel de beginnende als ervaren camperaar.

Sfeerimpressie Camperbeurs 2016

Camperbeurs 2017

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Joanne Hoogeveen
Joanne Hoogeveen
+31 (0)523 289 814
Stuur mij een e-mail
Sandy Bergenhenegouwen - Klein
Sandy Bergenhenegouwen - Klein
Marketeer
Stuur mij een e-mail