Grafische Vakbeurs 2017

Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waarbij twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren.

Tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign is interactie tussen bezoeker en exposant heel belangrijk. De beurzen draaien om beleving. Creativiteit en vernieuwingen geven vorm aan de beursvloer.

Doormiddel van een themaplein maar ook de must-see route waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen geven Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign de uitgelezen gelegenheid om inspiratie op te doen binnen de branche.

Tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign kijken we vooruit! De branches veranderen snel en de toekomst vergt meer dan enkel het leveren van een mooi product. Het creatieve vermogen wordt op de proef gesteld en meedenken in oplossingen is een must. De vraag naar totaaloplossingen wordt daarmee steeds groter! Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign speelt in op deze ontwikkelingen. Vanuit de markt is vraag naar een vakbeurs waar innovaties en demo’s de creativiteit van de markt tot de verbeelding laten spreken.  Zowel op de beursvloer als door middel van het inspirerende kennisprogramma wordt aandacht besteedt aan de toekomst van de branche en de omschakeling van het leveren van een product tot het leveren van een totaaloplossing.

Ook dit jaar zijn kennis en innovatie belangrijk. Mede door het uitgebreide kennisprogramma wat wordt toegevoegd aan de beurs.  U kunt hierbij denken aan lezingen, workshops en demonstraties die in spelen op de actuele onderwerpen, trends en innovaties in de markt.

De veranderende markt biedt kansen en perspectief voor de toekomst. Exposanten laten zien wat innovaties zijn in uw branche die zo onderhevig is aan veranderingen. Als bezoeker kunt u tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign de basis leggen voor nieuwe samenwerkingen en inspiratie opdoen. 

Exposantenprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 14 maart 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 15 maart 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 16 maart 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

 

 

Adviescommissie Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Een adviescommissie met experts uit de branche begeleidt Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign die plaatsvindt op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Evenementenhal steekt veel energie in het versterken van deze commissie om zo de lat voor dit grootste grafische en sign evenement van 2017 nog hoger te leggen. Ontmoet hieronder de leden van de commissie!

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?