Maritime Industry 2017

We kijken terug op een geslaagde editie van Maritime Industry 2016! Met ruim 14.000 bezoekers en 487 exposanten was Maritime Industry weer zeer succesvol. 

9, 10, 11 mei 2017 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. 

Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa. We hebben de grootste binnenvaartvloot van Europa en een zeer diverse samenstelling van zeeschepen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over een van de grootste havencapaciteiten ter wereld, we staan namelijk in de top 10 van grootste havens. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. 

Tijdens afgelopen editie was de beursvloer groter dan ooit. Ook tijdens de 2017 editie van Maritime Industry wordt deze grotere beursvloer weer doorgevoerd. Hiermee wordt de vertegenwoordiging van de maritieme sector nog uitgebreider waardoor nieuwe bezoekers getriggerd worden! Kortom, een nog breder bereik! 

Ook de extra beleving die tijdens de 2016 editie is toegevoegd aan de beurs werd als zeer succesvol ervaren door zowel bezoekers als exposant. Deze trend wordt dan ook doorgezet tijdens de volgende editie! Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om te netwerken, direct zaken te doen met voor u interessante exposanten en inspiratie op te doen vanuit de branche. 

Maritime Industry is de de uitgelezen gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, kennis te vergaren, kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Deze vakbeurs wilt u niet missen! Wij zien u graag als bezoeker tijdens Maritime Industry 2017!

Bekijk nu alvast de voorlopige deelnemerslijst! 

 

Bezoekersprofiel

U ontvangt in 3 dagen ruim 14.000 professionals uit de zeevaart, binnenvaart en visserij. Als exposant nodigt u zelf uw relaties uit, waarbij u gebruik kunt maken van onze uitnodigingsservice. Hierdoor bereikt u een kwalitatief vakpubliek waarvan een ruime meerderheid beslissingsbevoegd is. U doet dus direct zaken met de juiste contactpersoon! 

Exposantenprofiel

De exposanten van Maritime Industry zijn werkzaam in of voor de scheepsbouw en afbouw, reparatie, machinebouw, installatietechniek, voortstuwing, elektrotechnische installaties, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, interieurbouw of dienstverlening.

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 09 mei 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 10 mei 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 11 mei 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

 

Impressie Maritime Industry 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?