METAVAK 2017

Dé ijzersterke vakbeurs voor de metaalbranche

Op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 vindt alweer de 13e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt.

Bent u werkzaam in een van deze branches? Biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen en noviteiten om ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals volop te inspireren? Dan is METAVAK de beurs voor u! Bekijk hier het deelnemersveld van afgelopen editie.

 

METAVAK 2016:

Bezoekersprofiel

 

Bezoekerstatistieken

Infographic_metavak-bezoeker.jpeg

ExposantenprofielActueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 31 oktober 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 1 november 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 2 november 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

ZAKELIJK TINDER MET MATCH & MEET | EVENEMENTENHAL APP 

Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App uitgebreid met een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van METAVAK. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Daniëlle Wild namens Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” 

Meer informatie over de Evenementenhal App en Match & Meet?  Klik dan hier! 

Sfeerimpressie Metavak 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

METAVAK 2017

Heeft u vragen over deze beurs?