Recycling GO 2017

Hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche

Voor het achtste jaar op rij wordt vakbeurs Recycling georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Nederland is een van de toonaangevende landen op het gebied van recycling. Qua afvalpreventie, hergebruik en recycling behoort Nederland tot de top-5 in Europa. Daar mogen we trots op zijn. Mede daardoor staat de vakbeurs wederom garant voor een breed platform; van leveranciers van vernuftige onderdelen tot producenten van omvangrijke recyclinginstallaties staan voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Deelnemende exposanten zijn werkzaam in de recycling van papier, karton, kunststof, rubber, schroot, autodemontage, non ferro metaal, glas en textiel. Bent u werkzaam op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van afval of werkzaam in de bouw- en sloopsector? Dan bent u bij vakbeurs Recycling op het juiste adres. Met elkaar versterken we de sector!

Thema’s en onderwerpen
Onderwerpen als van afval naar grondstof, circulaire economie, ketensamenwerking, wet- en regelgeving, innovaties en ontwikkelingen passeren de revue. Extra aandacht gaat uit naar de thema’s reduce, re-use en recycling.

Beleving op de beursvloer
U kunt een uitgestippelde Must-see Route met innovaties van exposanten volgen en op het beste innovatieve product stemmen voor de Innovation Award. Bekijk welke interessante startende bedrijven hun intrede doen in de markt op het start-up paviljoen of volg rijke kennissessies. Daarnaast is er speciaal voor bedrijven uit de bouw- en sloopsector de Bouw- en Sloop Zone en organiseert Troostwijk net als voorgaande jaren een online veiling met o.a. recyclingmachines.

Belangrijke partners
Om aansluiting te houden met de recyclingmarkt hebben we een adviescommissie in het leven geroepen. De commissieleden, onder andere de exposanten Van der Spek, Van Werven en BinBang, brancheorganisatie BRBS Recycling en mediapartner Eisma, ondersteunen ons met marktinformatie en het concept.

 

Sfeerimpressie Recycling 2016
Bekijk op de onderstaande link de terugblik van 2016 om zo een goede sfeerimpresse van het platform te krijgen.

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 24 oktober 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 25 oktober 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 26 oktober 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Participation Award 2016 

Tijdens de laatste beursdag is de participation award uitgereikt aan de exposant die het meeste uit zijn of haar beursdeelname heeft gehaald. In 2015 heeft Ditoil de participation award gewonnen en hij heeft deze dit jaar overgedragen aan BinBang. 

BingBang heeft deze award uiteraard niet voor niets gewonnen! Het thema Circulaire Economie kwam prachtig uit in hun stand en daarnaast hebben ze hun deelname aan de vakbeurs erg actief gepromoot. Tot slot hebben ze een bijdrage geleverd aan het uitgebreide kennisprogramma op de beursvloer. Kortom, BinBang heeft het maximale uit de beursdeelname gehaald!

 

De stand van BinBang tijdens Recycling 2016

BinBang heeft een video gemaakt over de beursdeelname inclusief een flashmob die zij op de beursvloer hebben gedaan!

BinBang presents: Circular Economy from BinBang on Vimeo.

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?