S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2017

Kom 10, 11 en 12 oktober 2017 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) Hardenberg. Uw kans om een diverse groep vakgenoten te ontmoeten. Fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden uit de schilder-, glas- en afbouwbranche komen samen om elkaar te inspireren en informeren, maar ook om bestaande relaties aan te halen of potentiële relaties te ontmoeten. Op de beursvloer ziet u vooraanstaande verfmerken, de laatste glasinnovaties, stucwerktrends en inspirerende themasessies en productpresentaties. Voor u als brancheprofessional een niet te missen vakbeurs!

Combinatiebeurs

S.G.A. Vakdagen Hardenberg wordt deze editie gehouden in combinatie met de branche brede vakbeurs Bouw Compleet. Door deze combinatie kunt u uw tijd efficiënter indelen en een groter beursoppervlak bezoeken met meer diversiteit en een completer aanbod.Bekijk nu de aftermovie van de beurscombinatie Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

Actueel

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 10 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 11 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
15.00 - 17.00

Bijeenkomst Circulair Bouwen door Pioneering

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een indruk van de laatste stand van zaken op het gebied van Circulair bouwen. In de presentatie zal worden uitgelegd welke noodzaak er is voor Nederland om in 2050 circulair te zijn (doelstelling overheid). Thema’s hierbij zijn de explosieve vraag naar grondstoffen, de afhankelijkheid van andere landen en de samenhang met het klimaat. Ook zal er worden ingegaan op wat Circulair Bouwen nu eigenlijk betekent, zoals het duurzaam ontwerpen, ontwikkelen, gebruiken, beheren en demonteren.

Pioneering heeft zich tot doel gesteld om Circulair Bouwen in Oost Overijssel te stimuleren. Dit gebeurt door in Oost-Nederland in co-creatie projecten uit te voeren met bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en onderwijs. Met deze projecten worden breed stappen gezet in de richting van de circulaire economie en hierbij wordt kennis ontwikkeld en gedeeld. Op 11 oktober worden twee projecten toegelicht, waaronder een project dat duurzaam ontwerpen en ontwikkelen stimuleert. Bij dit project, waarbij het eigenaarschap van het gebouw niet naar de opdrachtgever (woningcorporatie) gaat maar bij een consortium komt te liggen, wordt zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemers bij de voorbereiding begeleidt door Pioneering, Stichting Circulaire Economie en SBRCURnet. Kennisdeling en kennisontwikkeling staan centraal bij dit project. 

    

Pioneering - Kennissessie Circulair Bouwen
Dag 3   donderdag 12 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Wie wint de Innovation Award of de Participation Award 2017?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen.

De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en proactief standpersoneel in te zetten etc. Voor deze award geldt dat elke exposant tijdens de beurs beoordeeld wordt door een vakkundige jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste beursdag.

De deelnemers aan de Innovation Award worden op de website bekend gemaakt.
Houd deze site in de gaten en bedenk op wie u gaat stemmen!

 

Mediapartner

 

Sfeerimpressie Bouw Compleet | S.G.A. Vakdagen | Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2017

Heeft u vragen over deze beurs?