Technische Industriële Vakbeurs 2017

Hoe maak je het?

Op 19, 20 en 21 september 2017 start TIV: dé vakbeurs voor de maakindustrie. Tijden veranderen waardoor TIV haar deuren de komende editie opent met een compleet vernieuwd concept. Bent u klaar voor een nieuwe markt, een groter aanbod en meer innovatie? Dan is TIV de vakbeurs voor u!

TIV biedt komende editie het complete pakket aan. Beurzen als NEW Industries en Engineering Materials worden geïntegreerd in TIV, evenals een nieuwe beurs van Artexis Easyfairs, waar u binnenkort meer informatie over kunt verwachten. Met de update van TIV Hardenberg profiteert u op 19, 20 en 21 september 2017 in Evenementenhal Hardenberg van een groter aanbod en meer innovatie.

Met de integratie van NEW Industries en Engineering Materials ontstaan er nieuwe onderdelen op TIV, zoals Smart Business, Smart Productie, Smart Proces en Smart Product. Ook worden digitalisering, engineering en design toegevoegd aan het concept. Door alle vernieuwingen is het beursprofiel geüpdatet en bestaat komende editie uit 7 sectoren: grondstoffen & materialen, aandrijf- & besturingstechniek, personeel & organisatie, industriële toelevering, industriële productietechnieken (METAVAK), industriële automatisering en digitalisering.

 

 

 

Exposantenprofiel

 

Bezoekersprofiel

 

 

Bezoekersstatistieken

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 19 september 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 20 september 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 21 september 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Actueel

Aanvullende beursinformatie

 

ZAKELIJK TINDER MET MATCH & MEET | EVENEMENTENHAL APP 

Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App uitgebreid met een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van TIV Hardenberg. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Gertjan Lammers namens Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” 

Meer informatie over de Evenementenhal App en Match & Meet? Klik dan hier! 

 

MEDIAPARTNER TIV HARDENBERG 2017

De beursspecial voor TIV 2017 wordt verzorgd door het vakblad MetaalNieuws, onderdeel van 54U Media BV uit Apeldoorn. 

Sfeerimpressie TIV Hardenberg 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Technische Industriële Vakbeurs 2017

Heeft u vragen over deze beurs?