Interactief platform tijdens Empack

Empack Relatiedagen, het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, is de gelegenheid om verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende verpakkingsdisciplines te bespreken. Ter voorbereiding op het event wordt een online ‘Ask the expert’ platform opgezet waarop prangende verpakkingsvragen kunnen worden voorgelegd. 

De onderwerpen verpakken, verpakkingen, verzenden, technologie toegespitst op verpakken en de voedings- en zuivelindustrie zijn de belangrijkste speerpunten binnen de doelmarkt in Noord-Oost Nederland. Voor deze disciplines worden met de Empack Relatiedagen legio netwerkmogelijkheden geboden, waarbij het ‘Ask the expert’ platform een vooraanstaand forum is. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op dit platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken. Tijdens het event worden er verschillende zogeheten speeddate-sessies gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.
 
Netwerken met verschillende belanghebbenden uit de verpakkingsindustrie Onderscheidend aan Empack Relatiedagen is dat aandacht wordt besteed aan netwerken in de gehele verpakkingsketen. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen op 19 september op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september 2017 in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd.
 
De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een bezoek brengen aan het verpakkingsplatform en vice versa.

Openingstijden Empack Relatiedagen Hardenberg 2017

Belangstellenden die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Michelle van Helvoirt van Easyfairs
(tel.: +31 (0)162 408995, e-mail: michelle.vanhelvoirt@easyfairs.com). Meer informatie is te vinden op www.empackrelatiedagen.nl
De openingstijden van Empack Relatiedagen 2017 zijn op 20 en 21 september van 13.00 tot 21.00 uur.
De openingstijden van TIV Hardenberg 2017 zijn op 19, 20 en 21 september van 13.00 tot 21.00 uur.