Transport Compleet Gorinchem 2017

De meest complete beurs voor de transportbranche!

Kom op 5, 6 en 7 september 2017 naar Transport Compleet Gorinchem. Dit netwerkevenement brengt ook de 13e editie weer de gehele transportbranche samen. Van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders tonen hier de nieuwste producten en oplossingen. Transport Compleet is een regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht waar u in een laagdrempelige sfeer de hand schudt met vertrouwde en nieuwe zakenrelaties. Jaarlijks mag de vakbeurs rekenen op bijna 12.000 belangstellenden. 

De complete transportbranche is op Transport Compleet Gorinchem 2017 vertegenwoordigd. u treft er zowel oude bekende als nieuwkomers. De zeven grote truckmerken zijn present en het aanbod trailer- en carroserriebouwers wordt uitgebreid. Verder is er deze editie een specatulair randprogramma. Tijdens kennissessies en presentaties van onder meer Mammoet Europe en TLN worden onderwerpen als landing zekeren en platooning belicht. Wijlhuizen verzorgt diverse activiteiten zowel in de hal als op het buitenterrein en met diverse trucks van Iveco kunnen er proefritten worden gemaakt. Op het buitenterrein wordt daarnaast een grote divesiteit aan trucks en trailers getoond en als klap op de vuurpijl komt er een wereldprimeur op de beursvloer.

Kortom, Transport Compleet Gorinchem is dé vakbeurs die u niet wilt missen!

RTL Transportwereld op Transport Compleet Gorinchem 2016

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 05 september 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 06 september 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 07 september 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Terugblik Transport Compleet Gorinchem 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Transport Compleet Gorinchem 2017

Heeft u vragen over deze beurs?