Trendz Najaar 2017

Het grootste inkoopmoment voor de retail en detailhandel uit de Benelux

Na een zeer geslaagde editie van TrendZ Voorjaar 2017 met meer exposanten en bezoekers dan ooit tevoren, kijken wij graag alweer vooruit naar de 3e editie van TrendZ Najaar Gorinchem die plaatsvindt van 27 t/m 29 augustus 2017 in Evenementenhal Gorinchem. TrendZ is inmiddels uitgegroeid tot een enorm internationaal inkoopmoment met exposanten uit de gehele Benelux. …En de beurs blijft maar groeien! Wilt u uw assortiment binnen één dag uitbreiden en volop nieuwe inspiratie opdoen? Dan bent u bij TrendZ op de juiste plaats.

Met tweemaal per jaar een groots opgezet inkoopmoment – in het voor- en najaar – is TrendZ het ideale event om uw inkopen te doen. U kijkt uw ogen uit! Het aanbod aan segmenten op de beursvloer is erg breed. Bekijk hier welke segmenten op de beurs vertegenwoordigd zijn.

Tijdens deze editie van TrendZ wordt het segment Leather Goods & Travel Bags verder uitgebreid. Deelnemende exposanten in dit segment krijgen een speciaal ingerichte hoek op de beursvloer. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de organisatie.

Deze editie komen de Participation Awards en Innovations Awards ook weer aan bod. U kunt als bezoeker weer stemmen op de beste innovatie! Houdt de website en social media hiervoor in de gaten. Bekijk hier de winnaars van vorige editie.

Kortom, TrendZ  is het grootste en meest complete inkoopmoment in Nederland waar u uw ogen uitkijkt.  U bent er toch ook bij?!

Aftermovie van TrendZ Voorjaar 2017

Wilt u TrendZ bezoeken?

TrendZ vindt op de volgende locatie en datums plaats:

Gorinchem Najaar - 27, 28 & 29 augustus 2017
Gorinchem Voorjaar - 14, 15 & 16 januari 2018

   

Trendz Najaar 2017

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

 

Bekijk hieronder de statistieken en bevindingen van exposanten en bezoekers
die aanwezig waren tijdens TrendZ Najaar 2016:

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 27 augustus 2017 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 28 augustus 2017 12.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 29 augustus 2017 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

 

Winnaars Awardshow Voorjaar 2017

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?