Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem 2018

Dé waterbeurs van Nederland!

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren aan ruim 9.800 waterprofessionals. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd.

Kennis en innovatie staan centraal
Partner ENVAQUA verzorgt net als voorgaande edities kennissessies gedurende de beurs, gezamenlijk met NWP en Water Alliance. ENVAQUA is de Nederlandse brancheorganisatie voor water- en milieutechnologiebedrijven en vertegenwoordigt 125 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn. De thema’s van de kennissessies zijn wateruitdagingen in de circulaire economie, nieuwe zuiveringsuitdagingen in de water- en industriële sector en de onbegrensde mogelijkheden van sensoren & big data. Omdat er in de komende jaren een groot tekort aan personeel wordt verwacht, wordt tijdens de beurs het Career Event georganiseerd in samenwerking met o.a. Nationaal Watertraineeship. Door de handen in elkaar te slaan en de juiste doelgroepen samen te brengen, proberen we studenten en afgestudeerden sneller aan een baan te helpen. Heeft uw bedrijf vraag naar studenten of trainees? Neem dan contact op met Ralph Wesseling van Nationaal Watertraineeship.

Nieuw!
Deze editie wordt de Innovatiestraat geïntroduceerd. Deelnemers krijgen hier de ruimte om hun bedrijf en innovatie op het gebied van watertechnologie op een speciale manier onder de aandacht te brengen. Klik hier voor meer informatie over de Innovatiestraat.  Bij 'In de schijnwerpers' heeft u als exposant de mogelijkheid iets meer over uw bedrijf en product te gebruiken.

Kortom, op deze vakbeurs gericht op de Nederlandse waterbranche mag u als professional niet ontbreken! 

 

Terugblik op Aqua Nederland Vakbeurs 2017
Graag blikken we met u terug op de succesvolle editie in 2017. Via onderstaande button bezoekt u het digitale magazine waarin u een sfeerimpressie van de beurs kunt terug vinden en ontdekt u hoe men de beurs ervaren heeft.

 Klik hier om de verschillende aanvraagformulieren te downloaden

 

 

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 13 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
18.00 - 21.00

Netwerkdiner

Speciaal voor exposanten is er een exclusief diner om de eerste beursdag gezamenlijk af te sluiten en even de tijd te nemen om te netwerken onder elkaar.

Restaurant
Dag 2   woensdag 14 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 15 maart 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 10 maart 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 12 maart 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 15 maart 2018 18:15 - 00.00 uur, vrijdag 16 maart 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

Presenteer uw innovatie in de Innovatiestraat

Biedt uw bedrijf een innovatieve oplossing op het gebied van watertechnologie? Dan kunt u uw innovatie tijdens Aqua Nederland Vakbeurs op een bijzondere manier exposure geven. In samenwerking met partner Water Alliance wordt er op een prominente en centraal gelegen plaats op de beursvloer de Innovatiestraat ingericht die in het oog springt. Deelnemers krijgen hier de ruimte om hun innovatie en bedrijf onder de aandacht te brengen. Het betreft een eenduidige uitstraling, waarin de innovatie centraal staat. 

Deelname biedt de volgende voordelen:

 • De speciaal ontwikkelde straat wordt opgebouwd door Easyfairs Evenementenhal en bevat een truss systeem inclusief verlichting;
 • Per stand is inbegrepen: een elektriciteitspunt en een statafel met twee barkrukken;
 • Volledig verzorgde catering voor u en uw bezoekers;
 • Extra profilering van uw bedrijf via de website van Aqua Nederland Vakbeurs;
 • Vast marketingpakket.

Interesse in deelname?
Stuur een e-mail met een omschrijving van de innovatie van maximaal 50 woorden.
U kunt op basis van drie verschillende pakketten deelnemen:
9m2 t.w.v. € 1.900,-                  12m2 t.w.v. € 2.350,-                15m2 t.w.v. € 2.775,-
Bent u een start-up, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

 

In de schijnwerpers!

Wenst u als exposant een extra groot podium voor uw bedrijf tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen? Meldt u dan nu aan voor 'In de schijnwerpers'. U krijgt de mogelijkheid om 45 minuten over uw bedrijf, product en/of dienst te vertellen. Uiteraard nemen wij de sessies meer in onze communicatie, echter bent u zelf verantwoordelijk voor het werven van de bezoekers voor uw sessie. Presentaties zijn mogelijk op de dinsdag en woensdag. De totaalkosten voor een sessie op beide dagen bedragen €500,-. Neem contact op met het team voor meer informatie of om u aan te melden.

 

Download uw gratis promotiepakket

Zoal u hierboven kunt lezen is uw deelname aan de Uitnodigingsservice van groot belang voor een geslaagde beursdeelname. Daarnaast levert het u belangrijke voordelen op, zoals kwalitatieve bezoekersMatch & Meettijd- en kostenbesparing en exposure. Om uw beursdeelname naast de Uitnodigingsservice extra te promoten, hebben wij speciaal voor u een promotiepakket samengesteld. Deze bevat banners voor uw website/e-mailhandtekening/digitale nieuwsbrief, het beurslogo en afbeeldingen. Dit pakket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe materialen. Via onderstaande button komt u terecht bij het gratis promotiepakket.

 

Neem contact op met het team voor de mogelijkheden.

Themaroutes

-

ENVAQUA organiseert gezamenlijk met NWP en Water Alliance iedere beursdag kennissessies. Hier worden specifieke themaroutes aan gekoppeld. Heeft u producten of diensten die aansluiten op één van onderstaande thema’s? Meldt u dan kosteloos aan en profiteer van exposure op de beursvloer.*

U kunt maar een keuze invoeren. Deadline voor aanmelden is 2 februari

*Een route vindt doorgang bij minimaal 10 aanmeldingen per thema

Beschikbare pakketten

Voor deze beurs zijn onder andere de volgende pakketten beschikbaar, stands kunnen ook per vierkante meter worden geboekt via de button 'Boek een stand' in het menu.

Tussenstand

PAKKET - All-in Instap

 • 15 m²
 • Full Service
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • Tussenstand: 15m2 (5m x 3m), standbouw door Evenementenhal

Voor € 2.599,00

Tussenstand

PAKKET - All-in Comfort

 • 16 m²
 • Full Service
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • Tussenstand: 16m2 (4m x 4m), standbouw door Evenementenhal

Van € 2.825,00 Voor € 2.799,00

Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens Aqua Nederland Vakbeurs. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Esther Rodenburg
Esther Rodenburg
Adviseur
+31 (0)183 - 680 655
Stuur mij een e-mail
Robin Vissers
Robin Vissers
Marketeer
+31 (0)183 - 680 662
Stuur mij een e-mail