Asbestos 2018

 verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen

Asbestos 2018 is het platform waar u als bezoeker dé totaaloplossing op het gebied van asbest vindt. Met het oog op 2024 waarin alle asbesthoudende dakbedekking vervangen of verwijderd moet zijn is een vakbeurs als Asbestos onmisbaar. Deze enorme opgave betekent dat de asbestsector, gemeenten en provincies, het rijk en alle asbesteigenaren samen moeten werken om dit voor elkaar te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat asbestsaneerders goed worden opgeleid, dat nieuwe technieken worden ontwikkeld en ingezet en dat de handhaving en inspectie goed op orde zijn. Daarnaast mogen we het financiële aspect zeker niet vergeten.

De centrale thema's van Asbestos 2018

Tijdens de beurs wordt een inhoudelijk programma georganiseerd over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom asbestproblematiek. Samen met experts geven we dit programma vorm. Onder andere onderstaande thema's worden behandeld. Bent u een expert in uw vakgebied en wilt u een inhoudelijke kennissessie organiseren? Neem dan contact op met het team.

  • veiligheid
  • gezondheid
  • duurzaamheid
  • calamiteiten management 

Waarom Asbestos 2018 bezoeken?

Een platform als Asbestos zorgt ervoor dat de noodzakelijke snelle en verantwoorde ontwikkeling van de asbestbranche gewaarborgd blijft. De oplossing voor het Asbestdakenverbod per 2024 is alleen te vinden in eenheid; samenwerken en kennisuitwisseling is daarbij onmisbaar. Tijdens Asbestos komt u in contact met hoogwaardige professionals die geïnteresseerd zijn in alle facetten rondom asbest. Daarnaast kunt u via het inhoudelijke programma de relevante kennis opdoen.

Drie dagen lang is Evenementenhal Gorinchem dé plek voor (internationale) bedrijven en organisaties die zich bezighouden met asbest in de breedste zin van het woord. Van strategisch advies, inventarisatie en onderzoek tot en met gezondheid, sanering, opslag en eindcontrole. Daarnaast wordt Asbestos voor het eerst tegelijkertijd met vakbeurs Recycling georganiseerd. Als bezoeker mag u beide beurzen gratis bezoeken, waarbij de overlap tussen de twee beurzen zit voornamelijk in Bouw-/Sloopafval en Schroot-/Metaalrecycling zit. Deze twee sectoren vormen het centrale punt tussen beide beurzen.

In het infomagazine leest u alle ins en outs over Asbestos, daarnaast kunt u de plattegrond bekijken om een indruk te krijgen van de Evenementenhal Gorinchem.

 

                        

 

Kortom, Asbestos 2018 is het verbindende kennisplatform voor de gehele asbestketen dat u zéker moet bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 20 november 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 21 november 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 22 november 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?