Asbestos 2018

Asbestos is de verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen. De vakbeurs is het platform waar de bezoeker de totale oplossing op het gebied van asbest vindt. Met het oog op 2024 waarin asbesthoudende dakbedekking vervangen of verwijderd moet zijn is een vakbeurs als Asbestos onmisbaar. 

De centrale thema's van Asbestos zijn 
- veiligheid
- gezondheid
- duurzaamheid
- calamiteiten management 

Bent u een onmisbare schakel in de asbestketen? Dan mag u niet ontbreken tijdens Asbestos 2018 in Evenementenhal Gorinchem. In het infomagazine leest u alle ins en outs over Asbestos, daarnaast kunt u de plattegrond bekijken om een indruk te krijgen van Evenementenhal Gorinchem.

 

                        

 

In 2024 dient al het asbesthoudende materiaal in daken in Nederland verwijderd of vervangen te zijn. 

Het initiatief komt vanuit de overheid, infrastructuur en milieu. Het asbestverbod zorgt voor een vermindering van gezondheidsrisico’s die door asbest veroorzaakt worden. Het voorkomen van vrijkomende asbestvezels in de buitenlucht, zorgt voor betere gezondheid van de mens.

Het verwijderen van asbest in alle vormen en maten moet zeer zorgvuldig gebeuren gezien de vele (gezondheis)risico's die dit met zich meebrengt. 

Omdat dit een zeer complex traject is waar meerdere disciplines vereist zijn biedt Asbestof het platform waar al deze disciplines samen komen en waar de totaaloplossing voor de asbestproblematiek te vinden is.   

Samenwerking binnen de asbestketen is nodig om aan de gestelde eisen in 2024 te voldoen. Door de omvang van deze opgave moeten de belanghebbenden waaronder de asbestsector, gemeenten & proviencies, het Rijk en asbesteigenaren zelf, samen optrekken. Deze samenwerking staat dan ook centraal tijdens Asbestos. 

Er is extra goed opgeleid personeel nodig bij de asbestsaneerders, we moeten betere toegang hebben tot het inzetten van nieuwe technieken, de handhaving en inspectie moeten op orde zijn en bovenal: partijen zullen rond de tafel moeten over de financiële invulling. 

Drie dagen lang is Gorinchem dé plek voor (internationale) bedrijven en organisaties die zich bezighouden met asbest in de breedste zin van het woord. Van strategisch advies, inventarisatie en onderzoek tot en met de sanering, opslag en eindcontrole. Een beurs waar professionals elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen.

Asbestos is het verbindende kennisplatform voor de gehele asbestketen! 

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Actueel

Infomagazine Asbestos

Visual

Infomagazine Asbestos

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Nils Cramer
Nils Cramer
Adviseur
+31 (0)183 - 680 670
Stuur mij een e-mail