Beurscombinatie Asbestos en Recycling 2018 kwalitatief succesvol verlopen voor bezoekers en exposanten

GORINCHEM – Vakbeurzen Asbestos en Recycling 2018 op 20, 21 en 22 november in Evenementenhal Gorinchem zijn kwalitatief succesvol verlopen voor zowel bezoekers als exposanten, meldt beursorganisator Easyfairs. In totaal bezochten 5.242 vakprofessionals vakbeurs Recycling en Asbestos, waarvan een ruime meerderheid beslissingsbevoegd is.

Geslaagd debuut Asbestos

Het was de eerste editie van Asbestos in Gorinchem. De beurs werd eerder dit jaar overgenomen door beursorganisator Easyfairs van Exhibitions Rotterdam International. Door deze overname verhuisde Asbestos van Rotterdam Ahoy naar Evenementenhal Gorinchem. Asbestos werd gehouden in een intieme setting, maar is door exposanten en bezoekers als positief ervaren. Daarom maakt organisator Easyfairs bekend dat Asbestos in 2020 terugkeert in Gorinchem.

Match tussen behoeften exposant en bezoeker

“Daarnaast kwamen de behoeften van zowel exposanten als bezoekers met elkaar overeen, zo bleek uit onze exposanten- en bezoekersdata. De meest genoemde reden van exposanten om deel te nemen aan de beurs was het maken van contacten voor verkoop na beurs en de relatie met bestaande klanten te versterken. Dat sloot naadloos aan op onze bezoekersdata, want een ruime meerderheid van hen gaf aan de beurs te bezoeken voor om zicht te laten informeren over nieuwe producten of diensten en het leggen van nieuwe contacten of oude contacten te onderhouden”, aldus van Middelkoop”.

Asbestos 2020

De eerstvolgende editie van Asbestos is op 17, 18 en 19 november 2020 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs en het bijbehorende concept wordt verder doorontwikkeld, waarbij een goede mix komt van het aanbieden van innovatieve producten en diensten, het overdragen van kennis en netwerkmogelijkheden.