Auto Prof - AMT Live Gorinchem 2019

The best of both worlds:

DONE DEAL: Voorafgaand aan Auto Prof Hardenberg (17 oktober 2017) werd het samenwerkingsverband tussen Auto Prof en AMT Live officieel getekend. Waar AMT Live een bewezen dienst heeft in het aanbieden van kennisprogramma's binnen de automotive branche, heeft Auto Prof als relatie transactie-event een toonaangevende naam. Deze samenwerking van formaat is hét antwoord op de vraag vanuit de branche om versplintering tegen te gaan. Eén compleet event waar de branche samenkomt.

Hét vak- en kennisevent voor de automotive branche:

Op 12 tot en met 14 februari 2019 vindt Auto Prof - AMT Live Gorinchem plaats. De tweede editie waar twee bewezen en bedreven merken samen optrekken. Het resultaat: hét vak- en kennisevent voor de automotive branche, waar bezoekers kennis kunnen tanken, zaken kunnen doen én kunnen netwerken. 

Wat kunt u van ons verwachten:       

- Veel trainingen, kennissessies en demonstraties.
- Hoge kwaliteit bezoekers door registratieportaal met verplichte KVK registratie.
         - U kunt uw producten presenteren middels trainingen, kennissessies of demonstraties, wij denken graag met u mee!
         - Full-service formule; o.a. uitnodigingsservice, gratis parkeren, gratis hapje en drankje.
         - Aandacht voor elk segment binnen de automotivebranche.

 

Klik hier om de Terugblik van Gorinchem 2018 te zien

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 12 februari 2019 15.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 13 februari 2019 15.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 14 februari 2019 15.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 9 februari 2019 08:00 - 16.00 uur, maandag 11 februari 2019 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 14 februari 2019 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 15 februari 2019 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

Auto Prof en AMT Live gaan verder onder de naam ‘Auto Prof - AMT Live’. Auto Prof heeft zich in het verleden bewezen door de focus als vakevent te leggen op het aantrekken van specialisten (monteurs) en generalisten (directeur/eigenaren) op de beursvloer, daar waar AMT Live een kennisevenement is waar de kernwaarden ‘leren’, ‘beleven’, en ‘ontmoeten’ centraal staan. Door deze krachten te bundelen krijgt u één topevent in zowel Gorinchem als Hardenberg.     

Profiteer geheel GRATIS van onze Uitnodigingsservice!

 

Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

 Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren - ontmoet u razendsnel relevante leads. Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Sfeerimpressie Auto Prof - AMT Live Gorinchem 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Roy Mulder
Roy Mulder
Adviseur
+31 (0)523 - 289 819
Stuur mij een e-mail