Auto Prof - AMT Live Hardenberg 2018

The best of both worlds:

Autoprof -AMT live viert 16, 17, en 18 oktober haar primeur in Hardenberg. Een eerste editie maar wel met een rijke geschiedenis. Vakbeurs Autoprof is al 20 jaar het ‘automotive relatie transactie event’ van Nederland en AMT live trekt met haar kennisevent al zes jaar zalen vol vakprofessionals. Een optelsom die alleen maar winst oplevert. 

Het vak- en kennisevent voor de automotive branche:
    

Autoprof- AMT Live is een vak- en kennis event dat automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats verbindt. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche, presenteren zich hier, schudden de handen van relaties en leren alles over actuele thema’s als:

Techniek: Hybride/EV, Transmissies, Ondersteltechniek, olie en additieven
Werkplaats & Onderhoud: Pass-thru (programmeren / TI-websites), Tools & Equipment, Aircoservice en Diagnosestellen
Werk en opleiding: Trainen voor de toekomst, Arbo, Duurzaamheid en klanttevredenheid
APK: Roetfilters, Cusumregelling en TPMS

 Leren, beleven en ontmoeten is het credo van deze vernieuwde beurs in Hardenberg. Een ervaring die de onmisbaar is voor elke automotive professional.

Actueel

Sfeerimpressie HB Autoprof17

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?