Hoe werken de nieuwe APK-regels?

Is het roetfilter nog aanwezig? Staan de mistlampen goed? Gaan alle controlelampjes uit? Sinds 20 mei gelden een aantal nieuwe regels in de APK.

Vijf dagen voor de nieuwe APK-regels van kracht werden, vroeg AMT RDW-APK-specialist Dennis Ipenburg het hemd van lijf over de nieuwe regels. Dat gebeurde in de AMT Webinar, dat je hier terugkijkt.Speciaal voor dat webinar maakte AMT we samen met APK-keurmeester Bart Scholten vier instructieve video’s.

Half jaartje ervaring

We zijn inmiddels een klein halfjaartje verder en we zijn benieuwd naar je ervaringen. Ok, het raadpleegscherm zei ‘ja’ bij ‘Roetfilter verplicht’. Maakte je dat al mee? Ging het ok? Viel je in de steekproef? En toen? En koelvloeistoflekkage? Heb je daar al een ReparatieAdviespunt voor genoteerd? En heb je al ervaring met de afstelling van mistlampen

Deel je ervaring

AMT riep haar lezers op om hun ervaringen te delen op haar website. Deze ervaringen gebruiken we in een dagelijkse kennissessie met Dennis Ipenburg van de RDW op Auto Prof – AMT Live. 
Wil je zelf nog jouw kennis delen en zodoende invloed hebben op de inhoud van de kennissessie, beantwoordt dan hier de vragen die AMT je stelt.

Bezoek de kennissessie op 16, 17 of 18 oktober 2018 en bestel hier je gratis e-tickets voor Auto Prof - AMT Live Hardenberg 2018

Bron: https://www.amt.nl/autoprof-amtlive