Diagnose stellen aan complexe datasystemen

Niets zo lastig als een klant die klaagt over een af-en-toe storing in de auto. En dan wijst de foutcode ook nog eens niet in de richting waar de oorzaak zit. Dat wordt dus zoeken en meten. Hoe pak je dat aan? En welke tools heb je? GMTO geeft een kennissessie in Hardenberg over diagnose aan complexe datasystemen.

In de Kennissessie welke elke dag plaats vindt tijdens Auto Prof – AMT Live Hardenberg demonstreert GMTO een live storing die met basiskennis, scopemetingen en voorbeeldsignalen nauwkeurig wordt uitgelegd. Hierdoor krijgt je inzicht in hoe je complexe storingen oplost met slimme tools. Als ondernemer zal je al snel duidelijk waarom het verstandig is de juiste kennis en tools in je autobedrijf te hebben. Een primeur is er ook, tijdens de kennissessie wordt gebruik gemaakt van de nieuwe streamer meting.

MPS 4500 accessoire

Primeurs zijn er ook, waaronder de nieuwe trainingen op het gebied van het digitale onderhoudsboekje en Pass Thru. Voorts toont GMTO de nieuwe MPS 4500 accessoire voor de scope. “Deze accessoire is multifunctioneel voor dynamische cilinderdrukken, compressiemetingen, brandstofdrukken, oliedruk en nog veel meer.”

Streamermeting in ATIS

Dat is niet alles: “Ook bieden we een nieuwe streamermeting in ATIS voor de scope. Onbepaalde tijd meten, met hoge snelheid en ondertussen alles registreren. Een must voor de diagnosetechnicus!”, aldus GMTO. Tot slot verzorgt GMTO een kennissessie op gebied van diagnose aan complexe datasystemen, middels een demonstratie met een live storing die stap voor stap wordt ontleed en opgelost.

Bestel nu je e-tickets, mis het niet en bezoek de GMTO-Kennissessie tijdens een van de drie dagen in Evenementenhal Hardenberg.

Bron: https://www.amt.nl/autoprof-amtlive