CSW presenteert slimme garagesoftware

Hoe maak je het werk in de werkplaats effectief en efficiënt? En hoe doe je hetzelfde op de receptie en in het contact met de klant? Moderne garagesoftware kan je een eind op weg helpen. Maar is dat niet duur en ingewikkeld? “AutomaaT Go niet”, verzekert CSW Software: “Dat is betaalbaar, eenvoudig en toch compleet.” Klopt dat?

CSW Software levert garagesoftware voor de automotive branche en doet dit al sinds 1986. Begin dit jaar introduceerde het bedrijf een compleet nieuw softwarepakket: AutomaaT GO. “De gedachte achter het pakket was om het zo simpel mogelijk te laten zijn, maar wel met alle functionaliteiten die de garagist nodig heeft”, zegt CSW.

Nieuw is de integratie van WhatsApp-functionaliteit. Daarmee houd je de klant simpel up-to-date over het onderhoud aan zijn auto en de status van de reparatie. CSW benadrukt het belang van keuzevrijheid: “We zijn niet gebonden aan een groot concern, waardoor we de privacy van onze klanten durven te garanderen”. En natuurlijk werkt de software onafhankelijk van het besturingssysteem en is koppeling met een extern boekhoudpakket mogelijk. Natuurlijk biedt de software nog vele andere mogelijkheden.

Probeer het zelf

Op de CSW-stand op AutoProf – AMT Live zie je demonstraties en kun je zelf uitvinden of CSW niet te veel belooft. Bovendien neem je deel aan diverse winacties. Zo ga je nooit met lege handen naar huis.

Bezoek de stand van CSW op Auto Prof - AMT Live, bestel hier uw kaarten

Bron: https://www.amt.nl/autoprof-amtlive