Bespaartips van Waeco

De prijs van koudemiddel R134a is tientallen euro’s gestegen. Het nieuwe koudemiddel R1234yf wordt wel voordeliger, maar kost je nog steeds zo’n € 120,- per kg. Het terugwinnen van koudemiddelen is goed voor je portemonnee én het milieu wordt er blij van. Win-win, maar hoe doe je dat?

Door de samenwerking tussen de compressor en de vacuümpomp van het aircoservice-apparaat wordt het systeem nagenoeg 100 % geleegd en gaat er geen koudemiddel verloren. Hoe dat proces van terugwinnen precies in zijn werk gaat laat airco-equipmentleverancier Waeco Benelux je zien tijdens live demo’s op hun stand tijdens Auto Prof- AMT Live in Hardenberg.

De airco-experts vertellen je daarnaast alles over het nieuwe koudemiddel R1234yf en hoe de wet- en regelgeving over koudemiddelen nou precies in elkaar steekt.

En je kan er nóg meer leren: bijvoorbeeld hoe je lekkages in aircosystemen op kan sporen en wat het ‘Low Emission Concept’ precies inhoudt.

De demo’s zullen deze editie van Auto – Prof AMT Live de hele dag door op de stand plaatsvinden. Schuif aan wanneer jij wilt en spijker je airco-kennis bij.

Bezoek WAECO op standnummer 113, bestel nu uw e-tickets!

 

Bron: https://www.amt.nl/autoprof-amtlive