Twee primeurs bij DiagnosES

DiagnosES levert alleen betaalbare, originele diagnosesystemen, voor zowel thuis- als professioneel gebruik. De systemen onderscheiden zich van de eenvoudige EOBD lezers door een groot aantal extra functies voor alle beschikbare systemen in de auto, zoals airbags, instrumentenpaneel, ABS, climatronic, startonderbreker, automatische transmissie

Tijdens Auto Prof - AMT Live presenteert DiagnosES twee primeurs: 

Cool smoke

Een normale rookmachine is binnenkort niet meer toereikend. De druk is te laag om storingen te kunnen oplossen van turbomotoren. In 2020 zal 50% van alle voertuigen een turbo hebben. Daarvoor laten we de Motorvac Cool Smoke HP werkend zien. De Cool Smoke HP is een apparaat van de toekomst, met een LCD scherm, waarvan de software te updaten is en verbinding kan maken via Bluetooth met een smartphone. 

 

GT90

 

Van Foxwell is het nieuwe topmodel de GT90 te zien en te proberen. Dit is een 12,2” werkplaats- en waterbestendig universeel diagnoseapparaat welke draadloos verbinding maakt met het voertuig. Deze wordt geleverd in een koffer met 14 verloopstekkers en 3 jaar updates. 

Bestel nu uw gratis e-tickets en kom naar stand 210 van DiagnosES.