Exposant Panas aan het woord

Panas neemt deel aan Auto Prof - AMT Live in Hardenberg. Panas in gespecialiseerd in telefonie-integratie met CRM Software. Hierdoor weten ze exact wat er speelt binnen de doelgroepen en hoe ze de telefonische en digitale bereikbaarheid kunnen verbeteren. Wij stelden ze enkele vragen over hun deelname. Dit is waarom u Panas moet bezoeken tijdens ons event van 16 tot en met 18 oktober 2018!

1)    Stel uw bedrijf voor. Wat levert uw bedrijf? Wat is de kracht van uw bedrijf?

Panas is een toonaangevende leverancier van telefonie integraties met DMS- en automotive software. Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Of u nu in de showroom met een klant bezig bent, achter op het terrein staat of in de garage bezig bent. Door de telefonie integratie krijgt u bij een inkomend gesprek direct alle klantgegevens in beeld. Dat scheelt u veel zoekwerk en irritatie. Door de integratie van smartphones met het telefoniesysteem heeft u alle functies ook op uw mobiel beschikbaar. De klantwaardering en efficiëntie gaat met sprongen omhoog.

2)    Wat kan de automotive professional leren op uw stand tijdens AMT Live?

We laten door middel van live demo’s zien hoe je veel klantvriendelijker en efficiënter kunt werken met een goede telefonie-oplossing.

3)    Wat kan de automotive professional beleven op uw stand tijdens AMT Live?

We laten u beleven hoe uw klanten het ervaren als ze naar uw bedrijf bellen in de bestaande situatie en vervolgens hoe het gaat als u de telefonie integratie van Panas heeft. We hebben hier al heel veel bedrijven mee verrast.

4)    Is er een primeur?

Ja! We kunnen sinds kort ook ons VoIP-telefoniesysteem koppelen aan het welbekende DMS pakket Wincar dat door heel veel grote autodealers gebruikt wordt.

 5)    Wat wil je verder nog kwijt over jullie deelname? 

We hebben al een flink aantal bedrijven die van onze diensten gebruik maken. Autobedrijf Moree, Snuverink Autodemontage, Van Deijne, Van de Wouw, Schadenet, Autonet (leverancier van het Automate pakket) en nog velen anderen. We hopen dat andere bedrijven onze stand ook bezoeken! Wij overtuigen ze graag.