Ondernemen is topsport

Het ondernemersklimaat en de branche veranderen continue. Werken aan je bedrijf vraagt steeds meer kennis. Hoe zorg je er voor dat je online vindbaar bent? Hoe val je op tussen de concurrenten? Wat kun je verbeteren aan je marketing? Maar óók: Hoe creëer je kansen? Hoe worden jouw acties een succes?

Deze kennissessie nemen je mee in de volgende stap van jouw bedrijf. Autosociaal neemt je mee in de wereld van inbound marketing en Annelies leert je over vallen en opstaan om je acties in successen om te zetten.

Trek nieuwe klanten met content

Een overgroot deel van de consumenten (liefst 80%) gaat eerst online op zoek naar informatie over een product of dienst, alvorens zij tot aanschaf over gaan. Dit betekent dus dat er al een hele digitale reis is afgelegd voordat er uiteindelijk tot aanschaf wordt overgegaan. Het is dan ook cruciaal dat je gevonden wordt, bezoekers op je website graag een ‘lead’ willen worden en vervolgens doorgroeien naar een tevreden klant.

Autosociaal ondersteunt al meer dan 750 bedrijven en is uitgegroeid tot dé online kennispartner van het autobedrijf. Hoe ga jij simpel aan de slag met inbound marketing? Krijg tips en tricks en start er morgen nog mee! 

Annelies Passchier, voormalig marathonschaatser, weet als geen ander hoe het is om hard te werken om je doelen te realiseren. Hoe breng je jouw bedrijf naar de volgende stap? Trainen, trainen en nog eens trainen. Vallen, opstaan, afzien, doorzetten, verliezen en toch overwinnen. Annelies Passchier is marathonschaatser en weet als geen ander hoeveel inspanning het kost om doelen te bereiken.

Kortom: Ontdek wat je van de sport kunt leren in deze actieve kennissessie ‘Ondernemen is topsport!’ Van je interne houding tot het belang van teamplay.

Bezoek de kennissessie op tijdens AUto Prof - AMT Live in Hardenberg en bestel hier je e-tickets!

Bron: https://www.amt.nl/autoprof-amtlive