Snap-on Tools noviteiten zien, voelen en proberen

Autotechniek staat niet stil en daarom presenteert, introduceert en demonstreert Snap-on Tools op Auto Prof - AMT Live zoals gewoonlijk weer veel noviteiten waar automonteurs meer geld mee kunnen verdienen. Kom kijken, kom voelen, kom horen, kom uitproberen! Snap-on Tools, Hal 3, standnummer: 306.

50 procent meer kracht uitoefenen met Flank Drive Xtra doppen

In de autobranche draait alles om efficiëntie. Hoe sneller je een reparatie uitvoert, hoe meer geld je verdient. Zo simpel is het. Investeren in duurzaam gereedschap rendeert.

Nu, vijftig jaar na de uitvinding van Flank Drive, heeft Snap-on Tools de doppenset, een van de meest gebruikte gereedschappen, compleet opnieuw uitgevonden en nog beter gemaakt. FDX doppen grijpen bouten en moeren nóg verder van de hoeken af, zijn 25 procent sterker, kunnen 50 procent meer kracht uitoefenen, passen nóg beter en zijn daarom nóg efficiënter en veiliger. De hoge en lage Snap-on Flank Drive Xtra doppen zijn gemaakt van het allerbeste staal. 

Deze werklamp mag in geen enkele werkplaats ontbreken!

De Snap-on ECARB042EU 400 Lumen is een veelzijdige draadloze lamp die in geen enkele werkplaats mag ontbreken. De lamp functioneert zowel als schijnwerper als een looplamp met een groot lichtoppervlak. Door zijn slanke ontwerp bereik je met deze Snap-on lamp zelfs de kleinste en krapste ruimtes. De lamp kan op het handvat met daarin de batterij scharnieren waardoor je moeilijk bereikbare plekken onder de motorkap en het dashboard kunt verlichten. Met de sterke magneet kun je de lamp aan een metalen ondergrond bevestigen en heb je je handen vrij voor andere dingen. Dankzij het aluminium frame is de lamp robuust en duurzaam en kan hij tegen een stootje. Je kunt er zelfs met een auto overheen rijden. Ook is de bestand tegen water en stof volgens IP65-classificatie.

 

Maak het onzichtbare zichtbaar met deze warmtebeeldcamera

De nieuwe Diagnostische warmtebeeldcamera Elite gebruikt infrarood technologie om warmte in beeld te brengen dat is veroorzaakt door frictie, elektrische weerstand, druk veranderingen en meer. Indien verbonden met WiFi wordt elke opgeslagen opname automatisch doorgestuurd naar de AltusDrive.com zodat deze terug te kijken  is op uw telefoon of computer wanneer u dat uitkomt. Deel  beelden in als “goed” of “slecht”. Zoek oude beelden op als referentie. Deel opnames met uw klanten of creëer je persoonlijke database met geverifieerde reparaties. Alles om uw volgende diagnose - en reparatie - sneller te laten verlopen dan de vorige.

Eén universele oplossing voor alle TPMS systemen

TPMS-systemen, iedere automonteur krijgt er vroeg of laat mee te maken. TPMS sensoren van Europese, Aziatische en Amerikaanse auto’s inleren, kopiëren en diagnosticeren kun je nu met één universele tool doen; de Snap-on TPMS4. De TPMS4 controleert sensoren en bepaalt of ze vernieuwd moeten worden. Voor banden die gewisseld of vernieuwd zijn heeft de Snap-on bandendruk sensor systeemtester voertuigspecifieke reset-procedures. Deze alles-in-een tool kan vanzelfsprekend ook TPMS sensoren programmeren nadat ze vervangen zijn. Sensor data met informatie over bandendruk, ID’s, temperatuur en batterij wordt gelezen en de status kan via een printer op papier worden afgedrukt als bewijs voor de klant. Ben je als monteur nog niet zo goed thuis in TPMS? De Snap-on TPMS4 neemt je als het ware bij de hand en begeleid je stap voor stap door de werkzaamheden heen!

Zien, voelen en zelf proberen op de Snap-on Tools stand

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid noviteiten die Snap-on Tools deze editie van Auto Prof - AMT Live laat zien. Naast wereldberoemde handgereedschappen laat Snap-on ook exclusieve premium merken MotorVac, Pro Spot, Wallmek en Jaltest hun laatste nieuws zien en live demonstreren. 

Kom kijken, kom voelen, kom horen, kom uitproberen! Snap-on Tools, Hal 3, standnummer: 306. Bestel nu uw gratis e-tickets!