Kijk waarom je Auto Prof - AMT Live niet mag missen

Over exact vier weken is het zover. Dan openen om 15.00 uur de deuren van Evenementenhal Gorinchem voor Auto Prof – AMT Live. Op het programma staan opnieuw zestien leerzame kennissessies, maar ook vinden er weer vele demonstraties en wedstrijden plaats. Waarom mag je Auto Prof – AMT Live niet missen? Bekijk nu de video.

Wie vorig jaar Auto Prof – AMT Live Gorinchem bezocht, of de afgelopen editie in Hardenberg, kent de opzet. Zestien kennissessies staan op het programma en het programma is op alle drie de dagen hetzelfde. Nieuw voor Gorinchem is dat we geen vierkante theaters neer zetten maar in het oog springende ‘domes’. Een soort opblaasbare iglo’s die dienst doen als Kennistheater. Waarom? Het oogt niet alleen prettig, maar ook de akoestiek is véél beter. Fijn, want vorig jaar merkten we dat de sprekers soms wat lastig verstaanbaar waren. Dat zit nu wel goed.

De komende weken maken we de details van het programma bekend met alle kennissessies en wat je nog meer kan Leren, Beleven en Ontmoeten in Gorinchem. Bekijk alvast de video waarom je 12, 13 en 14 februari in je agenda moet zetten.