Oliewissel aan de automaat. Wat zijn de do’s en dont’s?

Na de volle kennisdomes in Hardenberg bleek wel dat er ontzettend veel interesse (of is het onbekendheid?), is voor de kennissessie over onderhoud aan automatische transmissies. Gemist? Geen nood, want op de aanstaande Auto Prof – AMT Live praat ZF je helemaal bij. De oliewissel bij een automaat. Wat moet je vooral wel of niet doen?

ZF is een van de bekendste fabrikanten van transmissies. De klanten van ZF zijn veelal autofabrikanten en daarmee zit het bedrijf dichtbij de bron en kennen de specialisten alle ins en outs van de transmissie. Tijdens de Kennissessie van ZF tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem (12, 13, 14 februari) praat een technisch specialist je helemaal bij over de do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies. Belangrijk want deze transmissie komt steeds meer voor in de werkplaatspraktijk.

Do’s en dont’s van oliewissels

In een half uur durende kennissessie leer je meer over de werking van de modernste automatische transmissies en welke rol de olie hierin vervuld. Waarom is tijdig vervangen belangrijk? Hoe herken je bepaalde klachten? Mis het niet en bezoek de ZF-Kennissessie tijdens een van de drie dagen in Evenementenhal Gorinchem.
 
Bezoek ZF tijdens Auto Prof - AMT Live Gorinchem 2019! Bestel hier je gratis E-tickets