Berner: veilig werken kennissessie

Dagelijks kom je als autotechnicus in aanraking met chemische stoffen zoals remmenreiniger of roestoplosser. Bij ondeskundig gebruik kunnen deze stoffen gevaar opleveren voor de gezondheid. Niet voor niets dat wetgevingen als REACH en ARBO verplichtingen opleggen aan zowel werkgever als werknemer. Wat wordt van jou verwacht?

Bianca Cruts, Chemical Safety & Service Manager bij Berner geeft tijdens deze kennissessie heldere uitleg over veilig werken en hoe Berner je hierin kan ontzorgen. Van het geven van professionele trainingen op de werkvloer tot het verstrekken van 24/7 actuele veiligheidsinformatiebladen en werkplekinstructiekaarten van al uw Berner chemie artikelen in een digitale database. Met de Berner chemie app hebben uw medewerkers bovendien altijd de benodigde veiligheidsdocumenten bij de hand!

Geen zorgen voor de inspectiediensten of externe audits met de ondersteuning van Berner. Ontdek hoe tijdens de kennissessie in een van de kennisdomes tijdens Auto Prof - AMT Live. Bestel nu je kaarten