Kennissessie: De storingen van vandaag en de oplossing voor morgen

Controleer jij of er een Technisch Service Bulletin is van een auto? Update je de software indien nodig? Nee? Zonde, want soms kan dat wel de oplossing zijn voor een probleem bij moderne auto’s. Of wat dacht je van inleren van een component? Een uitdaging, dat is zeker waar maar rocket science is het niet en dat laat GMTO je zien in hun kennissessie tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019.

Het gat tussen de mogelijkheden van de autotechnicus en de werkplaatsproblematiek van vandaag lijkt steeds groter te worden. Bij onderhoud of diagnose zijn vaak software-updates vereist. Een nieuw component moet veelal ingeleerd worden en je moet toegang hebben tot de juiste technische informatie. Ook moet je als autotechnicus complexe diagnoses kunnen stellen, en is er soms specialistische equipment nodig. Hoe pak jij dat aan?

GMTO verzorgt in een van de kennisdomes de kennissessie: De storingen van vandaag en de oplossing voor morgen. Tijdens deze praktische sessie laat GMTO je met behulp van diagnosevoorbeelden en meetvoorbeelden zien hoe je de moderne problematiek te lijf gaat.

Bezoek de kennisessie, bestel nu je kaarten!