Beauty Days Gorinchem 2019

Hét vakevent voor de beauty professional

Op 19, 20 en 21 januari 2019 vindt Beauty Days (voorheen Vakbeurs Uiterlijke Verzorging) plaats in Evenementenhal Gorinchem (openingstijden 10.00 tot 17.00 uur). Tijdens deze drie dagen ontmoeten leverancier en beauty professional elkaar op een compleet en laagdrempelig platform. Beauty Days is hét verkoopmoment na de drukke feestdagen waarbij jij als fabrikant, groothandel of leverancier alle gelegenheid hebt om producten te presenteren, demonstreren en verkopen.

Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten uit heel Nederland komen naar Beauty Days om de inkopen voor het nieuwe seizoen te doen. De beurs is hét moment om nieuwe kennis, inspiratie en ontwikkelingen uit hun vak te ontdekken. Laat je nieuwste producten zien, biedt unieke aanbiedingen en zorg dat je een bekend gezicht wordt in de markt. Omdat het gros van de bezoekers beslissingsbevoegd is biedt Beauty Days het juiste publiek om direct zaken mee te doen!

Naast de editie in Gorinchem vindt Beauty Days ook nog eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 18 & 19 mei 2019 is dit regionale vakevent het ideale verkoopmoment voor de zomer.

Beauty Days Hardenberg en Gorinchem zijn dé jaarlijkse evenementen die je als fabrikant, groothandel of leverancier in 2019 niet mag missen! 

Wat ontvang je als exposant?

Deelnemen aan Beauty Days is eenvoudig en voordelig. Standruimte kost € 98,- per m² (beschikbaar vanaf 6 m²). Ook eigen standbouw is mogelijk.

• Compleet opgebouwde stand met twee lichtspots
• Twee standhoudersbadges met twee lunchboxen, koffie, thee en overige dranken*
• Kosteloos gebruik van de Uitnodigingsservice
• Gratis gebruik van de Evenementenhal app
*Catering voor bezoekers is betaald

Wil je een bijzondere of unieke stand? Informeer dan vrijblijvend naar alle opties, het Beauty Days team helpt je graag!

 

Terugblik Beauty Days 2018

In 2018 bezochten ruim 6.400 beauty professionals uit heel Nederland Beauty Days in januari.
Benieuwd hoe deze editie eruit zag? Bekijk de aftermovie!

Aanvullende beursinformatie

Volg ons op social media

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Het beursteam van Beauty Days is flexibel, heeft korte lijnen en denkt graag met je mee over jouw persoonlijke wensen. Het doel van de organisatie achter Beauty Days – Easyfairs Evenementenhal – is een ‘easy’ en life-changing beleving bieden aan bezoekers én exposanten. Het beursteam maakt het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Met een persoonlijke aanpak en klantgerichte service haalt het team het maximale uit jouw beursmoment! Wil jij een demonstratie, workshop, lezing of wedstrijd organiseren tijdens Beauty Days? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Sanne Staal
Sanne Staal
Adviseur
+31 (0)183 - 680 607
Stuur mij een e-mail
Nicole van Hoorn
Nicole van Hoorn
Adviseur
+31 (0)183 -680 698
Stuur mij een e-mail
Brenda van den Heuvel
Brenda van den Heuvel
Marketeer
+31 (0)183 - 680 664
Stuur mij een e-mail
Lisan Zoon
Lisan Zoon
Marketeer
+31 (0) 183 - 680 634
Stuur mij een e-mail
Nadine IJkelenstam
Nadine IJkelenstam
Marketeer
+31 (0)183 - 680 610
Stuur mij een e-mail
Corine Visser
Corine Visser
Adviseur
+31 (0)183 - 680 622
Stuur mij een e-mail