Beauty Days Hardenberg 2019

Hét vakevent voor de beauty professional uit Noordoost-Nederland

Op 18 & 19 mei 2019 vindt Beauty Days (voorheen Vakbeurs Uiterlijke Verzorging) plaats in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens deze twee dagen ontmoeten leveranciers en beauty professionals elkaar op een compleet en laagdrempelig platform. Beauty Days is hét verkoopmoment voor de zomer waarbij jij als fabrikant, groothandel of leverancier alle gelegenheid hebt om producten te presenteren, demonstreren en verkopen.

 

Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten uit Noordoost-Nederland komen naar Beauty Days om inkopen te doen voor het nieuwe seizoen. De beurs is voor hun hét moment om nieuwe kennis, inspiratie en ontwikkelingen uit het vak te ontdekken. Laat je nieuwste producten zien, biedt unieke aanbiedingen en zorg dat je een bekend gezicht wordt in de markt. Omdat het gros van de bezoekers beslissingsbevoegd is, biedt Beauty Days het juiste publiek om direct zaken mee te doen!

Programma    

  Mindfulnessplein.png    

 

Wat ontvang je als exposant?

Deelnemen aan Beauty Days Hardenberg is eenvoudig en voordelig. Standruimte kost € 90,- per m² (beschikbaar vanaf 6 m²). Ook eigen standbouw is mogelijk.

• Compleet opgebouwde stand met twee lichtspots
• Twee standhoudersbadges met twee lunchboxen, koffie, thee en overige dranken*
• Kosteloos gebruik van de Uitnodigingsservice
• Gratis gebruik van de Evenementenhal app
*Catering voor bezoekers is betaald

Naast de editie in Hardenberg vindt Beauty Days ook nog eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 18, 19 en 20 januari 2020 is dit landelijke vakevent het ideale verkoopmoment voor na de drukke feestdagen. 

Beauty Days Gorinchem en Hardenberg zijn dé jaarlijkse evenementen die je als fabrikant, groothandel of leverancier iniet mag missen!

 

Aftermovie Beauty Days Gorinchem 2019

Benieuwd hoe Beauty Days Gorinchem 2019 eruitzag?

I

Aanvullende beursinformatie

Sfeerimpressie Beauty Days

 
Check car emissions

Powered by flickr embed.

Volg ons op social media

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Het beursteam van Beauty Days is flexibel, heeft korte lijnen en denkt graag met je mee over jouw persoonlijke wensen. Het doel van de organisatie achter Beauty Days – Easyfairs Evenementenhal – is een ‘easy’ en life-changing beleving bieden aan bezoekers én exposanten. Het beursteam maakt het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Met een persoonlijke aanpak en klantgerichte service haalt het team het maximale uit jouw beursmoment! Wil jij een demonstratie, workshop, lezing of wedstrijd organiseren tijdens Beauty Days? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Sanne Staal
Sanne Staal
Adviseur
+31 (0)183 - 680 607
Stuur mij een e-mail
Brenda van den Heuvel
Brenda van den Heuvel
Marketeer
+31 (0)183 - 680 664
Stuur mij een e-mail
Jennifer Kers
Jennifer Kers
Marketeer
+31 (0)183 - 680 656
Stuur mij een e-mail
Corine Visser
Corine Visser
Adviseur
+31 (0)183 - 680 622
Stuur mij een e-mail