Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

DEADLINE VERSTREKEN Op 18 en 19 mei 2019 ben je exposant tijdens Beauty Days in Evenementenhal Hardenberg. Een goed moment om je netwerk uit te breiden en om jouw merk te promoten. Met de Uitnodigingsservice leg je het eerste contact met jouw doelgroep, zodat je tijdens de beurs effectief leads kunt werven.

Graag informeren wij je op welke wijze je jouw relatielijst (beveiligd) kan aanleveren en zetten wij de voordelen van deelname aan deze -kosteloze- service voor jou op een rij:

  • 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal
  • Bij deelname aan de Uitnodigingsservice draag je bij aan kwalitatieve bezoekers
  • Je onderhoudt jouw relaties door ze persoonlijk uit te nodigen
  • Het is een effectief middel om (vooraf) nieuwe leads te genereren
  • De Uitnodigingsservice is geheel kosteloos!

Daarnaast ontvang je als deelnemer aan de Uitnodigingsservice deze editie:

  • Jouw logo op de uitnodiging per post en in een digitale mailing naar bezoekers. Jouw bedrijf komt onder de aandacht bij tienduizenden beautyprofessionals!
  • Gratis toegang tot een exclusieve tool in de Evenementenhal App: Match & Meet

Kappers
Omdat veel kappers ook actief zijn in de segmenten binnen de beautybranche zijn zij van harte welkom op Beauty Days. Met de komst van de kappersbeurs The Hair X-perience zijn zij alleen geen primaire doelgroep meer en is het programma op Beauty Days niet specifiek gericht op hun vak. Wij bieden je graag de gelegenheid om jouw relaties uit het kappersvak uit te nodigen voor een bezoek aan je stand. Max. 20% van jouw adressenbestand mag bestaan uit kapper combisalons. Deze aangeleverde adressen zijn combisalons en dus ook actief in een van de andere beauty segmenten (schoonheid, nagelstyling, pedicure, massage of visagie)

Wat verandert er door de AVG m.b.t. tot het aanleveren van jouw relatielijst?
Easyfairs Evenementenhal hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Daarom geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in de relatielijst voor de uitnodigingsservice. Easyfairs Evenementenhal is AVG Proof en jouw relatielijsten kunnen enkel geüpload worden via de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal.

Wat moet je doen:
Zodra je inlogt op My Easyfairs Evenementenhal, klik je op de beurs Beauty Days Hardenberg 2019. Klik vervolgens op de button ‘beheer stand’. Via het tabblad uitnodigingsservice heb je de mogelijkheid voor het uploaden van jouw relatielijst(en).

Let op; voordat je de uploadmogelijkheid in beeld ziet ben je verplicht om de verwerkersovereenkomst te ondertekenen. Dit doet je d.m.v. het vakje akkoord aan te vinken. Vergeet ook niet jouw logo te uploaden in een Illustrator AI/ Vector of High Resolution PDF bestand.
Je wachtwoord vergeten? Ga naar myeasyfairs.evenementenhal.nl en klik op 'wachtwoord vergeten'. Binnen enkele seconden ontvang je jouw inloggegevens. Dit wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je hebt ingeschreven.

Bekijk hier alle informatie en richtlijnen!

LET OP; Je kunt tot woensdag 27 maart as gebruik maken van de Uitnodigingsservice. Wacht daarom niet te lang en zorg dat ook jouw (merk)naam vertegenwoordigd is op de uitnodiging!

Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation