Bouw Compleet HB 2018

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen op 9, 10, 11 oktober. Bouw Compleet is de vakbeurs in Noordoost Nederland. Het is de ontmoetingsplek waar alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd. De vakman doet op deze vakbeurs inspiratie op om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en weet na zijn bezoek aan de vakbeurs wat er speelt in zijn vakgebied. Ook biedt Bouw Compleet volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor ook zichtbaar wordt wat er speelt in de regio. Het is een uitgelezen moment om te netwerken, waar bestaande relaties worden versterkt en mooie nieuwe relaties ontstaan. Het sterke regionale karakter wordt gewaardeerd door zowel de exposant als de bezoeker en draagt bij aan de gemoedelijke sfeer op de beursvloer. 

Houd onze website in de gaten voor meer informatie het beursprogramma. 
Hieronder treft u de voorlopige deelnemerslijst, plattegrond en terugblik aan:

  

  

Volg ons 

Volg Bouw Compleet op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte!

Aanvullende beursinformatie

Bouw Compleet wordt ook deze editie weer georganiseerd in combinatie met S.G.A. Vakdagen Door deze combinatie spreekt de beurs een veelzijdige doelgroep aan. Zo ontmoet u een breder publiek, met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw-, en renovatiewereld en profiteert u van de extra bezoekers.

Wie wint de Innovation Award 2018?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste beursdag. De deelnemers aan de Innovation Award worden voorafgaand aan de vakbeurs op de website bekend gemaakt. Vul het inschrijfformulier in om mee te kunnen doen aan de Innovation Award.

Wie heeft de Innovation Award en de Participation Award 2017 gewonnen?

Tijdens de beurs maakten de exposanten kans om de Innovation Award te winnen. Deze publieksprijs werd uitgereikt aan de standhouder die het meeste innoverende en bijzondere product presenteert. De Participation Award werd uitgereikt aan de exposant die het meeste uit zijn beursdeelname haalde. De stands werden beoordeeld door een vakkundige jury.De winnaar van de Innovation Award 2017 was Paintkit. De Participation Award is uitgereikt aan Leeuwbouw BV. Deze zijn in stijl uitgereikt op het Oktoberfestplein.

   

Openingstijden

Dinsdag 9 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 10 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 11 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 6 oktober 2018  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 8 oktober 2018 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 11 oktober 2018 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 12 oktober 07:00 uur - 14:00 uur. 

Waarom deelnemen aan Bouw Compleet?
Bouw Compleet biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt uw doelgroep uit het Noorden en Oosten van Nederland. 

Veelzijdige en dynamische presentatie 
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Bouw Compleet kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw deelname te versterken met bijvoorbeeld demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek. Wij denken graag met u mee!

Vergroot uw zichtbaarheid
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Zakelijke Tinder met Match & Meet | Evenementenhal app
Easyfairs Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App inclusief een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van Bouw Compleet. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Easyfairs Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” Meer informatie over de Easyfairs Evenementenhal App en Match & Meet? Klik hier.

Deadline uitnodigingsservice is verstreken

Header_-_Uitnodigingsservice_-_blog_3.png 

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw adressenbestand was 27 augustus 2018. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel bieden wij u nog een aantal mogelijkheden om bij te dragen aan de bezoekerskwaliteit.

Aanvragen extra uitnodigingskaarten
Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, kunt u contact opnemen met Miranda Vrieling, T. 0523 - 289 806, E. miranda.vrieling@easyfairs.com. Ook kunt u uw relaties wijzen op registratie door ze deze link evenementenhal.nl/bouwsga-hb toe te sturen. 

Extra promotie voor uw deelname
Door uw beursdeelname actief te promoten, vergoot u uw kansen op waardevolle leads.  Via deze link komt u verschillende banners downloaden die u kunt publiceren via o.a. social media.  Zorg voor de komende editie van Bouw Compleet dat u tijdig uw adressenbestand aanlevert. U geniet dan ook van de aanzienlijke voordelen die horen bij de uitnodigingsservice.

DRB Combi-Event

Tijdens Bouw Compleet treft u zowel nieuwe partijen als bekende gezichten. Zo zijn onder andere exposanten Van Buuren, Raadsma en Van Dijk weer aanwezig. Zij organiseren het jaarlijks terugkerende DRB Combi-Event op de beursvloer van Bouw Compleet. Deze drie groothandelaren in ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag, brengen u als eindgebruiker in contact met vooraanstaande leveranciers en fabrikanten in de wereld van de bouw. Tijdens het DRB Combi-Event zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Meer informatie over de activiteiten treft u op de website van het DRB Combi-Event

      

Mediapartner Bouw Compleet

  BouwTotaal-Logo.jpg

Ook dit jaar is BouwTotaal de officiële mediapartner van Bouw Compleet. Zowel online als offline blikt BouwTotaal vooruit op een succesvol evenement. Aanwezig als exposant en uw product of dienstverlening extra onder de aandacht brengen bij de bezoeker? Neem contact op met BouwTotaal en laat van u horen in de verschillende beursspecials.

Hugo Arends | 0570-861007
hugo@handelsuitgaven.nl 

 

Overige informatie

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent tijdens Bouw Compleet.

Exposantenprofiel

U kunt op Bouw Compleet fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de onderstaande segmenten verwachten:

 • Afbouw
 • Bouwmaterialen
 • Vloeren
 • Hang & sluitwerk
 • Ruwbouwmaterialen
 • Daken & gevels
 • Algemene dienstverlening
 • Gereedschappen
 • Installatiesystemen
 • Interieurbouw
 • Training & opleiding
 • Automatisering en ICT
 • Deuren en kozijnen
 • Bouwmaterieel
 • Veiligheid en bescherming

Bezoekersprofiel

Bouw Compleet richt zich op de volgende bezoekersdoelgroepen:

 • Aannemers
 • Uitvoerders
 • Werkvoorbereiders
 • Timmerfabrikanten
 • Onderhoudssectoren
 • Interieurbouwers
 • Woningbouwverenigingen
 • Gemeentelijke vertegenwoordigers

Actueel

Info magazine

Visual

Info magazine Bouw Compleet

U treft in het Info Magazine van Bouw Compleet meer informatie aan over de vakbeurs en welke concepten worden uitgerold gedurende Bouw Compleet

Sfeerimpressie Bouw Compleet | S.G.A. Vakdagen 2017

Inschrijfformulier Innovation Award

Win de Innovation Award

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. Iedere beursbezoeker kan via de Must See route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. Heeft u een mooie innovatie, die u wilt presenteren op de vakbeurs, laat het ons weten!

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Bouw Compleet HB 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Lambert van Gameren
Lambert van Gameren
Adviseur
+31 (0)183 - 680 691
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail