Bouw Compleet Hardenberg 2019

NIEUWE DATUM: 6-7-8 OKTOBER 2020

 


Bouwen is een feestje als alles goed verloopt. Wanneer alle bouwprocessen naadloos op elkaar aansluiten is ‘de bouw’ een fantastische branche om in te werken. Het succes van deze processen zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder informatievoorziening, levering / logistiek en samenwerking. Samenwerking is het sleutelwoord in de keten van ontwerper, bouwer en toeleverancier. Goed samenwerken leidt tot een effectiever bouwproces, kwalitatief betere bouwwerken, tevreden klanten en voor de professional een feest om te werken!

Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar u inspiratie op doet om uw werk efficiënter uit te kunnen voeren en na uw bezoek aan de vakbeurs weet u wat er speelt in uw vakgebied. Oftewel:

Bouw Compleet is het feest voor bouwend Noordoost Nederland. 

Bekijk de deelnemerslijstBekijk de plattegrond

CONCEPT 2019

Graag presenteren wij u het nieuwe concept van Bouw Compleet. Naar aanleiding van de afgelopen editie hebben we alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Hier zijn een aantal veranderingen uit voortgekomen die we graag met u willen delen.

Aangepaste data

In 2019 vindt Bouw Compleet plaats van woensdag 9 oktober tot en met vrijdag 11 oktober. Hiermee bieden we alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. 

Bouw Compleet is geopend op:

Woensdag 9 oktober - 13:00/21:00

Donderdag 10 oktober 13:00/21:00

Vrijdag 11 oktober 13:00/21:00

Nieuwe indeling

Tijdens de volgende editie van Bouw Compleet worden de hallen geclusterd per thema. Iedere hal staat in het teken van een ander thema. Hierdoor wordt geen enkele exposant gemist en kunt u uw bezoek nog gerichter plannen. De segmenten constructie algemeen, ruwbouw, beton, gereedschappen en onderhoud & afbouw worden los van elkaar gepresenteerd en vertegenwoordigd door vele exposanten!

Bouw Compleet nóg completer

Al jaren zijn de vakbeurzen Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen naast elkaar gesitueerd. In de aankomende editie worden de segmenten verf, glas en afbouw opgenomen in Bouw Compleet. Hierdoor is de beurs nóg completer!

 Beleving en programma

Een belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van beleving op de beurs. Dit doen we aan de hand van thema’s die spelen in de markt. Zo haken we in op het personeelstekort, wordt veilig werken uitgelicht, spelen we in op duurzaam (ver)bouwen en bieden we exposanten de mogelijkheid tot het geven van demonstraties in de Bouwerij. 

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Actueel

Sfeerimpressie Bouw Compleet HB 2018

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?