Bouw Compleet Hardenberg 2019

Bouwen is een feestje als alles goed verloopt. Wanneer alle bouwprocessen naadloos op elkaar aansluiten is ‘de bouw’ een mooie en enerverende branche om in te werken. Het succes van deze processen zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder informatievoorziening, levering / logistiek en samenwerking. Samenwerking is het sleutelwoord in de keten van ontwerper, bouwer en toeleverancier. Goed samenwerken leidt tot een effectiever bouwproces, kwalitatief betere bouwwerken, tevreden klanten en voor de professional een feest om te werken!

Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied. Oftewel:

Bouw Compleet is het feest voor bouwend Noordoost Nederland. 

Bekijk de deelnemerslijstBekijk de plattegrond

CONCEPT 2019

Graag presenteren wij u het nieuwe concept van Bouw Compleet. Naar aanleiding van de afgelopen editie hebben we alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Hier zijn een aantal veranderingen uit voortgekomen die we graag met u willen delen.

Aangepaste data

In 2019 vindt Bouw Compleet plaats van woensdag 9 oktober tot en met vrijdag 11 oktober. Hiermee bieden we alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. 

Leven in de Bouwerij!

Bouw Compleet is een feest om te bezoeken! In hal 3, "de Bouwerij", komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen. Bezoekers en exposanten kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, u kunt uw product onder de aandacht brengen via demonstraties en uw (potentiële) klanten uitnodigen in de VIP lounge voor een exclusief netwerkmoment. Lees hier wat u kunt verwachten in de Bouwerij.

Nieuwe indeling

Tijdens de volgende editie van Bouw Compleet worden de hallen geclusterd per thema. Iedere hal staat in het teken van een ander thema. Hierdoor wordt geen enkele exposant gemist en wordt de vindbaarheid van uw stand vergroot. Er wordt onderscheid gemaakt in de thema's constructie algemeen, ruwbouw, beton, gereedschappen en onderhoud & afbouw.  

Bouw Compleet nóg completer

Al jaren zijn de vakbeurzen Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen naast elkaar gesitueerd. In de aankomende editie worden de segmenten verf, glas en afbouw opgenomen in Bouw Compleet. Zo is Bouw Compleet nóg completer!

 

Beleving en programma

Een belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van beleving op de beurs. Dit doen we aan de hand van thema’s die spelen in de markt. Zo haken we in op het personeelstekort, wordt veilig werken uitgelicht, spelen we in op duurzaam (ver)bouwen en kunt u netwerken in de Bouwerij. 

 

Aanvullende beursinformatie

 WAAROM DEELNEMEN AAN BOUW COMPLEET?

Bouw Compleet biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt uw doelgroep uit het Noorden en Oosten van Nederland. 

VEELZIJDIGE EN DYNAMISCHE PRESENTATIE 

De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Bouw Compleet kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw deelname te versterken met bijvoorbeeld demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek. Wij denken graag met u mee!

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID

Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse promotiemiddelen die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Ook zijn er diverse pakketten samengesteld om uw zichtbaarheid te vergroten. Wilt u één van deze pakketten boeken? Neem dan contact op met Miranda Vrieling

BEURSDEELNAME 2019

U kunt zich inschrijven voor Bouw Compleet 2019. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

OP- EN AFBOUWTIJDEN

Maandag 7 oktober 8:00-17:00
Dinsdag 8 oktober 8:00-17:00
Vrijdag 11 oktober 21:00-0:00
Zaterdag 12 oktober 8:00-12:00

Bouw Compleet is geopend op:

Woensdag 9 oktober - 13:00/21:00

Donderdag 10 oktober 13:00/21:00

Vrijdag 11 oktober 13:00/21:00

 

VOLG ONS 

Volg Bouw Compleet op Facebook, Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!

  

AANVULLENDE INFORMATIE

Hieronder treft u aanvullende informatie aan:

Bezoekersprofiel

Op Bouw Compleet ontmoet u de volgende bezoekers:

 • Aannemers
 • Uitvoerders
 • Werkvoorbereiders
 • Timmerfabrikanten
 • Onderhoudssectoren
 • Interieurbouwers
 • Woningbouwverenigingen
 • Gemeentelijke vertegenwoordigers

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Sfeerimpressie Bouw Compleet HB 2018

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ruth Soer
Ruth Soer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 870
Stuur mij een e-mail
John Leicht
John Leicht
Adviseur
+31 (0)523 - 289 824
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail
Kim Boerrigter
Kim Boerrigter
Marketeer
+31 (0)523 - 289 804
Stuur mij een e-mail