Bouw Compleet Hardenberg 2019

NIEUWE DATUM: 6-7-8 OKTOBER 2020

Bouwen is een feestje als alles goed verloopt. Wanneer alle bouwprocessen naadloos op elkaar aansluiten is ‘de bouw’ een mooie en enerverende branche om in te werken. Het succes van deze processen zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder informatievoorziening, levering / logistiek en samenwerking. Samenwerking is het sleutelwoord in de keten van ontwerper, bouwer en toeleverancier. Goed samenwerken leidt tot een effectiever bouwproces, kwalitatief betere bouwwerken, tevreden klanten en voor de professional een feest om te werken!

Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied. Oftewel:

Bouw Compleet is het feest voor bouwend Noordoost Nederland. 

Bekijk de deelnemerslijstBekijk de plattegrond

CONCEPT 2019

Graag presenteren wij u het nieuwe concept van Bouw Compleet. Naar aanleiding van de afgelopen editie hebben we alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Hier zijn een aantal veranderingen uit voortgekomen die we graag met u willen delen.

Aangepaste data

In 2019 vindt Bouw Compleet plaats van woensdag 9 oktober tot en met vrijdag 11 oktober. Hiermee bieden we alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. 

Leven in de Bouwerij!

Bouw Compleet is een feest om te bezoeken! In hal 3, "de Bouwerij", komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen. Bezoekers en exposanten kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, u kunt uw product onder de aandacht brengen via demonstraties en uw (potentiële) klanten uitnodigen in de VIP lounge voor een exclusief netwerkmoment. Lees hier wat u kunt verwachten in de Bouwerij.

Nieuwe indeling

Tijdens de volgende editie van Bouw Compleet worden de hallen geclusterd per thema. Iedere hal staat in het teken van een ander thema. Hierdoor wordt geen enkele exposant gemist en wordt de vindbaarheid van uw stand vergroot. Er wordt onderscheid gemaakt in de thema's constructie algemeen, ruwbouw, beton, gereedschappen en onderhoud & afbouw.  

Bouw Compleet nóg completer

Al jaren zijn de vakbeurzen Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen naast elkaar gesitueerd. In de aankomende editie worden de segmenten verf, glas en afbouw opgenomen in Bouw Compleet. Zo is Bouw Compleet nóg completer!

 

Beleving en programma

Een belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van beleving op de beurs. Dit doen we aan de hand van thema’s die spelen in de markt. Zo haken we in op het personeelstekort, wordt veilig werken uitgelicht, spelen we in op duurzaam (ver)bouwen en kunt u netwerken in de Bouwerij. 

 

Bezoekersprofiel

Op Bouw Compleet ontmoet u de volgende bezoekers:

 • Aannemers
 • Uitvoerders
 • Werkvoorbereiders
 • Timmerfabrikanten
 • Onderhoudssectoren
 • Interieurbouwers
 • Woningbouwverenigingen
 • Gemeentelijke vertegenwoordigers

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Sfeerimpressie Bouw Compleet HB 2018

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ruth Soer
Ruth Soer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 870
Stuur mij een e-mail
John Leicht
John Leicht
Adviseur
+31 (0)523 - 289 824
Stuur mij een e-mail