Admicom op Bouw Compleet

Een dagje zonder nieuws- en social media-apps is haast ondenkbaar. Maar er zijn ook steeds meer werkgerelateerde apps. Apps voor de bouw zorgen, samen met de software, voor een optimale communicatie tussen kantoor en de bouwplaats. Werken met apps geeft bovendien een professionele uitstraling.

Verlofaanvragen op een snelle manier
Uw collega wil graag vrij, maar weet niet op hoeveel vrije uren hij nog recht heeft. Hij stuurt een e-mail naar de administratie, maar deze komt terecht in een volle inbox en vanwege de drukte blijft een reactie uit. Met de mobiele verlofkaart is wachten niet meer nodig. Uw collega kan op zijn eigen telefoon zien wanneer hij vrij heeft en de hoogte van het resterende tegoed. Ook kan hij zelf via zijn smartphone vrij vragen en is het mogelijk om collectieve verlofdagen eenvoudig te verwerken.

Raak geen werkbon meer kwijt
Er komt een serviceaanvraag binnen. Hiervoor schrijft de binnendienst een werkbon uit. De monteur neemt de werkbon mee naar zijn klus. Bij terugkomst op kantoor blijkt dat hij deze bon is verloren tussen zijn papieren. Dat probleem komt niet meer voor met de mobiele werkbon. Bij de mobiele werkbon staat deze op de tablet van de monteur. Hierin noteert hij het aantal gewerkte uur en het gebruikte materiaal bij deze klus. Voordat de werkbon gereed wordt gemeld, archiveert hij gelijk een aantal foto’s van het gedane werk. Op deze manier is zoekraken geen optie meer en is alles op de juiste plek gekoppeld.

Ontdek apps voor de bouw
Bovenstaande apps zijn niet onze enige oplossingen om de meest recente gegevens binnen handbereik te hebben. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Benieuwd geworden? Wij zijn te vinden op stand 452. U kunt onze apps hier zelf ervaren! Vraag onze adviseurs wat het u oplevert!

Over Admicom
Admicom ontwikkelt al bijna 40 jaar software voor bouwbedrijven. Het alles-in-één-softwarepakket van Admicom automatiseert administratieve processen en zorgt voor overzicht binnen uw organisatie. Bijna 10.000 gebruikers gingen u voor.

Ga voor naar www.admicom.nl voor meer informatie.