Hawedo B.V. - In protection we do!

Als PBM importeur bieden wij een totaaloplossing in persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij staan bekend om onze werkhandschoenen maar wij hebben een veel breder pakket. Tijdens de Bouw Compleet laten wij u graag kennismaken met ons assortiment veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen.

No Risk
Het Portugese schoenenmerk No Risk is al ruim 20 jaar een gevestigde naam op de Nederlandse markt. De No Risk veiligheidsschoenen staan bekend om het ‘Clima Cork Systeem’. Een laag kurk tussen de binnen- en buitenzool die de voeten isoleert, voor extra comfort zorgt en vermoeidheid verminderd. No Risk is innovatief en biedt een brede collectie van kwalitatieve en comfortabele veiligheidsschoenen.

Bekina®
Het Belgische Bekina® Boots is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lichtgewicht PU werklaarzen. Bekina® heeft al meer dan 55 jaar op de teller en is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale speler. De collectie bestaat uit laarzen voor de landbouw, visserij, voedingssector, industrie en vrije tijd. De werklaarzen voor de industrie zijn gemaakt voor het vuile en zware werk. Ze bestaan volledig uit PU met NEOTANE® technologie en zijn voorzien van beschermende neus en zool. Alle werklaarzen voor de industrie bieden bovendien een uitstekende grip (SRC standaard). De gepatenteerde NEOTANE® technologie is thermo-isolerend en houdt de voeten warm bij koude temperaturen tot min 40°c.

NetCo Safety
Het Franse NetCo Safety biedt een compleet assortiment van PVC laarzen voor werk, vrije tijd, visserij en offshore. De werklaarzen zijn gemaakt van een topkwaliteit PVC. De jarenlange ervaring van NetCo Safety heeft zich vertaald in veiligheidslaarzen die garant staan voor een goede pasvorm zonder in te leveren op de veiligheid.

Bezoek ons
Wij laten u graag kennismaken met ons brede pakket voet- en beenbescherming. U kunt ons vinden op stand nummer 134 in hal 1.