KVT op Bouw Compleet

STOOM EN LICHT ESSENTIEEL OP DE BOUWPLAATS

Om veilig te kunnen werken is goede verlichting onmisbaar op een bouwplaats. Niet alleen voor de veiligheid van de mensen, maar ook de veiligheid van de spullen. Sinds dit jaar mag KVT zich distributeur noemen van de mobiele lichtmasten van Italtower. Deze kwalitatieve lichtmasten zijn verkrijgbaar mét of zonder generator, stationair of verrijdbaar en zijn voorzien van led-verlichting. Op de stand kunt u de lichtmasten komen proeven, ruiken en zien, maar buiten kunt u één van de lichtmasten ook daadwerkelijk aan het werk zien!

Primeur
Tevens zal er een primeur onthuld worden op de beurs op het gebied van lichtmasten. ItalTower is namelijk nóg een stap verder gegaan op duurzaamheidsgebied met haar nieuwste range lichtmasten. Met deze nieuwe serie is er geen CO2-uitstoot én zij zijn geluidsarm. Nieuwsgierig naar deze primeur? Op stand 301 bent u van harte welkom!

Mobiele stroom, geen overbodige luxe
Naast goede verlichting is ook stroom essentieel! Niet altijd is dat even makkelijk te realiseren. Onze mobiele generatoren zijn gemakkelijk mee te nemen en bieden stroom op plekken waar dat niet altijd vanzelfsprekend is. De mobiele generatoren zijn van de merken Champion en Warrior en het aanbod is groot en divers; Mét of zonder frame, wielen of geen wielen, werkend op benzine, diesel of LPG, er is voor ieder wat wils!

Dit jaar is Koninklijke van Twist voor het eerst aanwezig op de beurs Bouw Compleet. Het bedrijf staat bekend als noodstroomspecialist en levert complete energiesystemen, generatorsets en diesel- en gasmotoren. Met haar professionele service afdeling worden producten zelf in bedrijf gesteld, onderhouden en storingen verholpen. Met de komst van de lichtmasten en mobiele generatoren kan het bedrijf ook de bouw wereld beter van dienst zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Loop langs stand 301 en wij helpen u graag op weg met de mogelijkheden!