Primaverde tijdens Bouw Compleet 2018

Een terugblik van Primaverde op Bouw Compleet

Primaverde biedt ondersteuning aan wederverkopers en eindgebruikers

Op de stand van Primaverde BV sprongen twee productgroepen in het oog: de herbruikbare stofwanden van Curtain-Wall en de afdekmaterialen van PrimaCover. Primaverde kijkt tevreden terug op de Bouw Compleet in Hardenberg. Een groot deel van de 9.500 beursbezoekers kwam om te kijken en om uitleg te krijgen over de eigenschappen van de materialen en om deze zelf uit te proberen. Primaverde, distributeur van onder andere de merken PrimaCover, Curtain-Wall, Permafix en FugenMeister, is present op een beurs als Bouw Compleet om de producten aan de eindgebruikers te presenteren, maar ook om rechtstreeks van bezoekers te horen hoe ze er in de praktijk mee werken.

PrimaCover
Binnen het PrimaCover-assortiment was er onder andere volop aandacht voor PrimaCover Defend. Dat zijn herbruikbare ultra-stevige palletgrote platen van samengeperst gerecycled textiel. Deze kennen een zeer breed toepassingsgebied in bouw, renovatie en installatie. Elke plaat heeft een dikte van 4mm. Daardoor voorkomt PrimaCover Defend mechanische beschadigingen aan vloeren, die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld puin, steigers, trappen, aanhangers en werkschoenen. PrimaCover Defend is volledig dampopen en is dus ook geschikt voor recent gelegde of recent behandelde ondergronden. Eventueel kan op de Defend-platen nog een laag PrimaCover afdekfolie of vloeistofdicht afdekvlies worden aangebracht om de ondergrond ook te beschermen tegen beschadigingen door vocht of verf.

Curtain-Wall
Het Curtain-Wall aanbod is dit jaar verder aangevuld en geperfectioneerd. Bij de diverse basissets (variërend van 4,5 tot 14,4 meter) werden accessoires toegevoegd, zoals ritsdoorgangen en extra draagtassen voor overzichtelijker opbergen en gemakkelijk meenemen. Curtain-Wall herbruikbare stofwanden zijn eindeloos te koppelen en uit te breiden. Een deugdelijk systeem voor het snel compartimenteren van bouwprojecten en om ervoor te zorgen dat (fijn)stof zich niet ongewenst verspreidt door het gebouw.

Advies
De merken van Primaverde worden aan de bouwwereld geleverd via de professionele bouwmarkten en de ijzerwarengroothandels. Veel aandacht gaat bij Primaverde uit naar productontwikkeling en informatievoorziening aan zowel wederverkopers als eindgebruikers. Adviseurs van het bedrijf zijn dan ook regelmatig te vinden op bouwplaatsen om advies te geven aan aannemers en projectontwikkelaars - vaak in het gezelschap van een accountmanager van de wederverkoper.

Meer informatie
Meer informatie over de producten van Primaverde BV en de verkooppunten via 0416 820248 of verkoop@primaverde.nl. Op hun website www.primaverde.nl leest u meer.