De Bouwerij: wat is er te beleven?

De bouw is een feestje om in te werken! Op Bouw Compleet vieren we dit feestje en vindt u hét moment om het glas te heffen met alle specialisten uit de bouwkolom. 

Tijdens de editie van 2019 staat hal 3 volledig in het teken van fun en entertainment, waarbij gezelligheid en netwerken centraal staan. Beleving wordt middels diverse activiteiten teruggehaald naar de beursvloer. 

Live-muziek

In de Bouwerij is de hele dag wat te beleven. Op woensdag en donderdag speelt een DJ de gezelligste muziek en kunnen bezoekers genieten van een drankje in de Bouwerij. Op vrijdag zal een band de muziek verzorgen in de Bouwerij! Benieuwd wie dit zijn? Houd dan de website in de gaten!

VIP Area

Speciaal voor exposanten en hun belangrijkste relaties is de VIP Area ingericht. De host van de VIP Area biedt u graag een glaasje bubbels en een kaasplankje aan terwijl jullie rustig kunnen bijpraten of genieten van live-muziek. De VIP Area is alleen toegankelijk voor exposanten en hun klanten op vertoon van uw standhoudersbadge.

Mediacorner

Hier vindt u diverse mediapartners en vakbladen, waaronder Bertens Media, Eisma Bouwmedia, Sanders Media, APR Mediagroep, Bouwaktua en Bouwtotaal. 

Laten we proosten in het oosten op Bouw Compleet!