BMN, continu in ontwikkeling

Met ruim 80 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging van BMN in de buurt waar je snel materialen kunt afhalen, vakkundig advies kunt vragen en trainingen & workshops kunt volgen. Wij geloven in samenwerken. Samen succesvol zijn. Het vormt de basis voor alles waar de bouw momenteel mee bezig is. Met elkaar de kwaliteit van bouwen vergroten. En daarom blijven wij ook continu in ontwikkeling.

Wij willen onze klanten echt kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. We willen elkaar sterker maken. Zo hebben wij ondertussen al bij meer dan 20 vestigingen de ProShops grondig verbouwd en van een vergroot assortiment voorzien. Daarnaast vernieuwen we onze showrooms, zodat onze klanten hun opdrachtgevers met een gerust hart door kunnen sturen naar een inspirerende showroom van BMN Home. Voor de stukadoor en de afbouwer hebben wij onze formules BMN Stucgoed en BMN Wijcks, dé specialisten in natte en droge afbouw.

BMN Bouwbewust
Met BMN Bouwbewust spelen wij in op de vraag naar duurzaam bouwen. Met onze kennis van materialen, renoveren, veilig werken, logistieke oplossingen en afvalretour helpen wij onze klanten bij duurzame vraagstukken.

BMN Connect app
Een van onze nieuwe tools die je echt moet hebben gezien, is de BMN Connect app. Deze app maakt het mogelijk een woning op te nemen en direct materialen te bestellen. Makkelijk, snel en foutloos. BMN Connect biedt een uniek totaalpakket voor duurzaam en efficiënt (ver)bouwen, ontwikkeld voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders en natuurlijk de aannemers die hiervoor werken.Wil je onze app proberen en meer weten over BMN en BMN Bouwbewust, bezoek dan onze stand in Hal 3.

Met vriendelijke groet,

 

Bilal Akkul
BMN Bouwmaterialen