Samen met Gered Gereeedschap in actie voor vakmensen in Afrika, doe je mee?

Gered Gereedschap steunt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleidingen en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van. Het geeft vakmensen de kans een zelfstandig bestaan op te bouwen als bijvoorbeeld timmerman, bouwvakker of installatiemonteur. Zo pakken we al 37 jaar armoede duurzaam aan en dat werkt.

Steun collega vaklieden in ontwikkelingslanden

Dankzij de steun van Bouw Compleet ontbreekt Gered Gereedschap ook niet op de beurs. Samen met standhouders en bezoekers wil de organisatie Gered Gereedschap een steun in de rug bieden en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het duurzaam hergebruik van gereedschappen en het bieden van kansen aan vakmensen in ontwikkelingslanden. Specifieke steun zal gevraagd worden voor het inrichten van een technische school in Oeganda bij Atekere Sustainable Development Organisation. Vele jonge vakmensen staan daar te popelen om een beroep te leren waarmee ze een zelfredzaam bestaan op kunnen bouwen. Diverse acties, waaronder een veiling, zullen tijdens de beurs worden georganiseerd om dit mogelijk te maken.

Kom langs!

Wil je graag kennismaken met de mensen van Gered Gereedschap of wellicht direct al je steun aan bieden, kom dan bij ons langs. Je vindt ons in hal 4.

Met vriendelijke groet,

Peter Schmidt