Kingspan Unidek presenteert haar producten op Bouw Compleet


Unidek Aero DeLuxe
Unidek Aero DeLuxe is de nieuwe topper in het productportfolio van Kingspan Unidek. Dit isolerende, constructieve dakelement is door de toevoeging van een Fermacell-gipsvezelplaat direct klaar om af te werken met stucwerk, verf of behang.

Unidek Aero Dakraamkozijn
Unidek Aero Dakraamkozijn is een stelkozijn voor het plaatsen van dakramen zonder raveling. Het stelkozijn is opgebouwd uit 18 mm dikke underlayment platen en 44 mm dikke houten balken. Het samengestelde stelkozijn wordt afhankelijk van het type Velux of Fakro dakraam en het type dakelement in de juiste afmeting geleverd. Deze stelkozijnen zijn beschikbaar voor alle gangbare Velux en Fakro dakramen.

Unidek Aero Verjonging
Unidek Aero Verjonging is een oplossing voor het maken van een slank goot- of zij-overstek bij alle Unidek Aero dakelementen met een Rc-waarde van 6.0 of hoger. Unidek Aero Verjonging is een snelle en eenvoudige manier om op het werk een fraai overstek te realiseren.

Unidek Reno Dekfolie
Unidek Reno Dekfolie is vernieuwd en wordt voortaan standaard uitgevoerd met een dubbele plakstrip. Voor de naadafdichting tussen twee elementen zijn beide langszijdes voorzien van een plakstrip, waarmee de hechting nog beter is geworden. Uiteraard blijft een perfecte waterafdichting gegarandeerd.

Unidek Overstekbeugel
De Unidek Overstekbeugel is een uniek gevormde beugel waarmee u snel en efficiënt een constructief sterk overstek kunt maken aan de dakvoet van woningen. De Unidek Overstekbeugel is te gebruiken in combinatie met de budgetvriendelijke dakelementen Unidek Reno Dek of Unidek Reno Dekfolie. De Unidek Overstekbeugel is door Kingspan Unidek ontwikkeld vanuit een sterke marktbehoefte aan een standaardoplossing om bij dakrenovatie snel en eenvoudig een overstek te kunnen maken. Door de unieke vorm is de beugel zeer eenvoudig te monteren en dankzij een slimme constructie in combinatie met een gootplank is het overstek zelfs beloopbaar.

Unidek Reno Fast
Unidek Reno Fast plaatst u aan de binnenzijde tegen het bestaande dakbeschot. Unidek Reno Fast is een isolerend sandwichelement met een kern van brandvertragend gemodificeerd EPS Platinum. De buiten- en binnenzijde zijn voorzien van een 3 mm spaanplaat. De spaanplaat aan de binnenzijde is voorzien van een witte zichtzijde.

Bezoek de stand van Kingspan Unidek in Hal 2, standnummer 228. De adviseurs van Kingspan Unidek staan u graag te woord om deze producten te tonen en u te adviseren voor uw projecten en werkzaamheden.