Evenementenhal Uitnodigingsservice: 3 redenen om deel te nemen


Voor exposanten die bekend zijn met Evenementenhal, klinkt het woord ‘Uitnodigingsservice’ bekend in de oren. Al sinds 1996 ‘ontzorgen’ wij exposanten in het uitnodigen van hun relaties als onderdeel van onze Full Service Formule. In de loop van de jaren is deze Uitnodigingsservice aangescherpt, gemoderniseerd en deels gedigitaliseerd. De komst van de Evenementenhal App in 2016 maakt deelnemen aan de Uitnodigingsservice belangrijker dan ooit. Drie redenen om nú mee te doen met de Uitnodigingsservice - voor zowel nieuwe als vertrouwde beursdeelnemers.


1. U bespaart tijd en (drukwerk- en opmaak)kosten!
Met de uitnodigingsservice (kosteloos), nodigen wij uw relaties (namens u) uit, door een gedrukte kaart of digitale uitnodiging te versturen naar uw adressenbestand.
Hiernaast een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u!In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt.
Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

 

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand via onze Uitnodigingsservice heeft u invloed op wie u ontmoet.

 

 

 

 3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator
 Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice,  krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de  Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet  ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld  wordt aan  geïnteresseerde bezoekers. 
 Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

 

 

OVERTUIGD?
Wees er snel bij, want uw adressenbestand moet uiterlijk 24 juli 2017 binnen zijn bij relatielijsthb@evenementenhal.nl 

- Richtlijnen Uitnodigingsservice
- Voorbeeldformat Relatielijst

 ---------
Neem bij vragen gerust contact op met Harjan Groenhof van Team Bouw:

T. +31 (0) 523 - 28 98 63
harjangroenhof@evenementenhal.nl