Camperbeurs Hardenberg 2018

Camperbeurs vindt in 2018 voor de 10e keer plaats. Camperbeurs is dé beurs voor de echte camperliefhebber. Als exposant heeft u tijdens de beurs onder andere de mogelijkheid om presentaties, demonstraties, workshops, shows en entertainment te verzorgen. Op deze manier wordt het voor de bezoeker een echte belevenis om dit evenement te bezoeken. 

Dit is tevens úw kans om uw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen en uw deelname aan de beurs extra kracht bij te zetten. U kunt hier bijvoorbeeld uw nieuwste producten introduceren en demonstreren. We gaan graag met u in gesprek om ideeën en suggesties uit te wisselen!

 

Bekijk hier onze beursspecial van 2017

Exposantenprofiel

De exposanten van Camperbeurs zijn bedrijven, winkeliers, hobbyisten, stichtingen en organisaties die zich richten op de echte camperliefhebbers. 
Ze zijn actief in de volgende branches:

  • Accessoires
  • Bouwers
  • Magazines
  • Verzekeringen
  • Nieuwe campers
  • Occasions
  • Technische onderdelen
  • Voortenten

Bezoekersprofiel

Camperbeurs is dé plek voor echte camperliefhebbers. Een gezellige dag uit waar alle ins en outs op het gebied van camperen ontdekt kunnen worden. Of het nu gaat om informatie inwinnen over producten en/of diensten, presentaties bijwonen of het aanschaffen van een camper. Alles is mogelijk tijdens Camperbeurs! Een divers aanbod en grote variatie in activiteiten maakt Camperbeurs interessant voor zowel de beginnende als ervaren camperaar.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   vrijdag 28 september 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 2   zaterdag 29 september 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 3   zondag 30 september 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: woensdag 26 september 2018 08:00 - 17.00 uur, donderdag 27 september 2018 08:00 - 20.00 uur

Afbouwdagen: zondag 30 september 2018 17:15 - 22.00 uur, maandag 1 oktober 2018 08:00 - 12.00 uur

Beursspecial 2017

Visual

Beursspecial Camperbeurs 2017

Bekijk hier de beursspecial van Camperbeurs 2017

Aanvullende beursinformatie

DAAROM DEELNEMEN

Camperbeurs biedt u de kans om uw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U verkoopt direct uw producten en/of biedt workshops aan. Bezoekers van Camperbeurs komen vanuit het hele land, u bereikt dus een landelijk publiek!

VEELZIJDIGE PRESENTATIE

De manieren om te presenteren zijn talrijk. Versterk uw deelname met presentaties in het Camper Theater, demonstraties of workshops. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID

Binnen Evenementenhal hebben we diverse “promotie middelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek, het presenteren van uw bedrijfsauto bij de hoofdingang, toiletreclame en meer. 

BEURSSPECIAL 

Tijdens Camperbeurs Hardenberg krijgen bezoekers van de beurs een mooie beursspecial mee, waar onder andere een plattegrond en deelnemerslijst in vermeld staan. Als exposant wordt u op de deelnemerslijst meegenomen. Daarnaast wordt deze beursspecial aangevuld met een beursprogramma. "Wilt u extra opvallen?" Koop dan advertentieruimte. Ottens Advies ontwikkelt de beursspecial. Zij zullen contact met u opnemen om uw interesse te pijlen.

Camperbeurs Hardenberg 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Hanna Esajas
Hanna Esajas
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail