Camperbeurs Hardenberg 2019

Rondreizen met het comfort van thuis, alles bij de hand, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten: wie wil deze vrijheid nou niet?

Droom jij er al jaren van om uitstapjes en reizen te maken waarbij je volledige vrijheid hebt? Wij bieden jou inspiratie op het reizen met een camper! Met een camper maak je gemakkelijk mooie uitstapjes in het binnenland en waanzinnige reizen in het buitenland.

 Maak je dromen waar, stap bij ons in! Ervaar en beleef de vrijheid van een camper tijdens Camperbeurs op 27, 28 en 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. 

Alles voor en over jouw camper
Ben jij geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf die jouw droomcamper kan ontwerpen? Of beschik jij al over een camper, maar ben je op zoek naar noviteiten of nieuwe bestemmingen?  Dan ben je in Hardenberg aan het juiste adres. Ga in gesprek met experts en laat je adviseren over de mogelijkheden op campergebied. Met ruim 17.000m² en maar liefst 6 hallen gevuld met bedrijven gericht op campers en alles wat met campers te maken heeft, ben jij na jouw bezoek aan Camperbeurs weer helemaal up-to-date. 

Wat kan jij verwachten tijdens de Camperbeurs?
Allereerst zijn er verschillende topmerken vertegenwoordig, waaronder Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laika en Chausson. Daarnaast kun je op Camperbeurs ook uitstekend terecht voor het vinden van jouw volgende vakantiebestemming of vele camperaccessoires voor in en rondom je camper. Ook biedt Camperbeurs volop activiteiten. Schuif aan bij het campertheater en laat je inspireren door enthousiaste experts die jou meenemen in bijvoorbeeld de voorbereiding op jouw reis met de camper. Test jouw toekomstige elektrische (vouw)fiets op ons fietsparcours en kom als vrouw een proefrit maken met een camper.  

Uiteraard gaat jouw bezoek aan Camperbeurs samen met een overheerlijke kop koffie onder het genot van een akoestisch optreden op één van onze terrassen.  

Kortom: beleef het ultieme vakantiegevoel tijdens Camperbeurs!   

Openingstijden & Prijzen
Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn online te koop maar je kunt ook aan de deur je kaartje kopen. 
Prijzen: Kinderen van 0 t/m 4 jaar - Gratis. Kinderen van 5 t/m 12 jaar - Online € 4,50 aan de deur € 5,- Volwassenen - Online € 8,- aan de deur € 9,-

Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Camper1.png E-mail_Camper1.png

Ben je een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Camperbeurs_2.png Camperbeurs_3.png Camperbeurs_1.png

ButtonsCAMPB-MeerInformatie1.png ButtonsCAMPB-Sfeerimpressie1.png ButtonsCAMPB-NeemContactOp1.png

 

Proefrit Vrouw Rijdt Camper 

Wil jij tijdens Camperbeurs een proefrit maken in jouw droomcamper verzorgd door Vrouw Rijdt Camper?
Klik dan op de onderstaande button en meld je aan! 

 

Programma

Ook de aankomende editie is er weer een inspirerend kennisprogramma vol interessante onderwerpen. Bereid je alvast voor op het beursbezoek, bekijk het programma!

 

Actueel

Partners

Heeft u vragen over deze beurs?