Crea College Gorinchem

Crea College is hét creatieve event voor iedereen die opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied. 

Een dag vol creativiteit 
Crea College staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Als exposant/designer staat u klaar om de bezoeker de nieuwste trends en technieken te laten ontdekken. Wat het extra uniek maakt is dat Crea College gericht is op alle branches, denk onder andere aan scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, taarten en koekjes bakken, mixed media, kaarten maken, alles is mogelijk op Crea College!  

Shop till you drop
Er staan veel verschillende stands van verschillende winkels en bedrijven tijdens het creatieve weekend. U, als expert, staat klaar om uw kennis over de nieuwste creatieve materialen te delen met de bezoekers. De bezoekers kunnen bij uw stand tijdens Crea College alle benodigheden aanschaffen om hun creatieve hobby thuis te kunnen uitvoeren.

Heel veel workshops
Tijdens het creatieve weekend kunt u interactieve workshops in speciale workshop area's geven over de nieuwste technieken en laatste trends. Zo raken de bezoekers bekend met de u, de nieuwste technieken en materialen. Wilt u het groter aanpakken? Dan kunt u uw verhaal vertellen in het theater bij een Q&A. 

Demonstraties en presentaties!
U kunt de bezoekers inspireren in een persoonlijke setting. De bezoekers stellen al hun brandende en creatieve vragen aan u tijdens het speciale Q&A. De bezoekers vinden het leuk als ze met u op de foto mogen om het unieke moment met u vast te leggen. 

Bezoekers gaan naar huis met een tas vol nieuwe materialen en een berg aan nieuwe creatieve inspiratie ... Wat een dag! Dit wordt medemogelijk gemaakt door u! 

Crea College in a nut shell:
- Uitgebreide workshops door u om de bezoekers te inspireren
- Interactieve Q&A's in het inspiratie theater
- Bezoekers kunnen u persoonlijk ontmoeten!
- Heel veel gezelligheid
- Bezoekers kunnen heerlijk shoppen

Crea College: het creatieve event voor iedereen die opzoek is naar de nieuwste trends en ontwikkelingen.  

Crea College Najaar Gorinchem 2019 vindt plaats op 27, 28 & 29 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Bent u er ook bij?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_College.png Instagram_Crea_College.png E-mail_Crea_College.png

Crea_College_-_Foto_1.jpg  Crea_College_-_Foto_3.jpg

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Sterre Daans
Sterre Daans
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail